Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Την επόμενη Δευτέρα έχουμε Χριστούγεννα και την μεθεπόμενη φεύγει το 2023 και έρχεται ο νέος χρόνος, το 2024. Ποιος πιστεύετε πως θα ευχαριστήσει το 2023, αφού του πήγε πολύ καλά και ποιος θα πει να μην ξανάρθει; Δεν θέλει και πολύ σκέψη... για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα.

- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  και κάθε Νεοδημοκράτης, θα πει ευχαριστώ στον παλιό χρόνο αφού μέσα στο 2023 κέρδισε όλες τις εκλογικές μάχες. Αυτός που θα πει να μην ξανάρθει είναι ο Τσίπρας και κάθε Συριζαίος, αφού μέσα στο 2023, δεν είχαν μόνο τις εκλογικές ήττες, αλλά τους ήρθε η κάθετη πτώση στα ποσοστά, τους προέκυψε Κασσελάκης και ήρθε η διάλυση.

- Την καλημέρα μας και στους εκλεγμένους στον Δήμο Χαλκιδέων, αφού την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου  2023 θα δώσουν τον όρκο τους, ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 θα έχουμε ορκωμοσία και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

- Κυρία μας, είδες πως αλλάζουν οι καιροί; Όλα έχουν την τιμή τους τελικά και εσύ το αποδεικνύεις. Δεν είναι κακό αυτό, αφού θέλεις να εξασφαλίσεις το μεροκάματο και πας από εδώ κι από εκεί. Το τι έγραφες εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον για την Δημοτική Αρχή Βάκα, το ξέρει όλος ο κόσμος.

- Έβρισκες πολλά άσχημα στους αθλητικούς χώρους, έβρισκες σκουπίδια παντού, έβρισκες κακοτεχνίες στους δρόμους και τα έργα του Δήμου Χαλκιδέων, επειδή ήσουν στο γραφείο της κυρίας Νικολάου, η οποία θα ήταν υποψήφια Βουλευτής στην Εύβοια και τα έβαζε με την Βάκα επειδή η δήμαρχος κρατούσε αποστάσεις.

- Τώρα γράφεις τα καλύτερα, γιατί απλά είσαι στο γραφείο της κυρίας Καραμπατσώλη, η οποία και βγαίνει φωτογραφίες δίπλα στην κυρία Βάκα!!!! Τι να σου ευχηθούμε; Να ευχηθούμε να βρεθείς και στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Βάκα, όταν θα το ανοίξει!!!!!