Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.  Αυτός που είναι πρόεδρος στο κόμμα που μπήκε πλέον σε μονοψήφιο αριθμό σε ποσοστά, τι ώρα θα βρει την δύναμη να ζητήσει συγνώμη, από τους πολίτες, τους αστυνομικούς και από τον υπουργό Οικονόμου, του οποίου την παραίτηση είχε ζητήσει; Κύριε Κασσελάκη, συνέλαβαν τον χουλιγκάνο ο οποίος έριξε την κροτίδα για να σκοτώσει αστυνομικό, σε χρόνο μηδέν και μετά από σωστή τακτική που ακολούθησαν. Θα τους ....δώσετε συγχαρητήρια ή θα τρέξουν οι δικοί σας να πάρουν θέση υπερασπιστή του δολοφόνου;

- Ο κύριος Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ ζητάει από τον πρωθυπουργό να πάρει τώρα μέτρα, αλλά δεν κάνει καμία πρόταση. Κύριε Ανδρουλάκη, όποια μέτρα κι αν ανακοινώσει αύριο ο πρωθυπουργός, εσάς δεν θα σας ικανοποιούν, αλλά δεν λέτε τι θα κάνατε εσείς. Θέλετε απλά να λέτε τα δικά σας ενάντια στην κυβέρνηση. Αυτό το λέμε ανευθυνότητα.

- Εμείς θα το επαναλάβουμε. Καμία σχέση η αστυνομία με τους αθλητικούς χώρους. Να αναλάβουν οι διοργανωτές την όποια φύλαξη θέλουν. Η αστυνομία είναι για τους πολίτες και όχι για τους μαφιόζους, τους τραμπούκους και αυτούς που θέλουν το μπάχαλο στην Ελλάδα.

- Και κάτι ακόμη. Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντι στους δολοφόνους και για κανέναν λόγο να μην τους αφήνει ελεύθερους. Οι τραμπούκοι αυτοί, δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Άσυλο βρίσκουν στον αθλητισμό και η ευθύνες τωην παραγόντων είναι τεράστιες. 

- Τελειώστε με τους συνδέσμους, τελειώστε με τους οργανωμένους, τελειώστε με τις όποιες γνωστές θύρες στα γήπεδα. Σε κανέναν να μην δίνουν  εισιτήρια. Σε κανέναν να μην επιτρέπουν να μπει σε γήπεδο, αν δεν έχει δώσει τα στοιχεία του. Τρόποι υπάρχουν και απομένει να υπάρξει βούληση.

- Ανοίξτε τις πόρτες των γηπέδων στις οικογένειες και όχι στα "στρατιωτάκια" παραγόντων οι οποίοι μέσα από τον αθλητισμό, θέλουν να ελέγχουν και την πολιτική.