Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το πρωί καλό θα είναι να πάτε μια βόλτα στην εκκλησία να ανάψετε ένα κεράκι, να κάνετε τον σταυρό σας και να πείτε ένα ευχαριστώ στον Θεό, αφού και σήμερα είμαστε καλά. Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα θα δώσουμε... ραντεβού στις 14:00 με τους αγώνες ποδοσφαίρου, αφού ο αγώνας ΛΕΥΚΙΜΗ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ αρχίζει στις 14:00 και όχι στις 15:00 όπως οι άλλοι αγώνες.

- Θα απαντήσουμε κάποια από τις επόμενες μέρες, στις αντιδράσεις που είχαμε για την καθαριότητα στον Δήμο Χαλκιδέων, γιατί εμείς ήμασταν ξεκάθαροι και το γράψαμε πολύ πριν τις εκλογές. Τώρα δεν έχουμε εκλογές και θα πρέπει όλες και όλοι να υπηρετήσουν τους δημότες, τους οποίους δεν θα χωρίζουν σε κατηγορίες.

- Όλοι οι δημότες θα πρέπει να αντιμετωπισθούν το ίδιο, είτε κατοικούν στην παραλία της Χαλκίδας, είτε στην Αρτάκη, είτε στο Βασιλικό, είτε οπουδήποτε αλλού. όλοι πληρώνουμε τα ίδια δημοτικά τέλη.

- Την καλημέρα μας και στον κύριο Κιαπέκο και να γράψουμε πως κάποιες στιγμές και οι γκρινιάρηδες μπορεί να μην καταλάβουν τα συστήματα και να κάνουν άλλα πράγματα.