Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το θέμα με τα φαγητά που δόθηκαν σε σχολεία της Εύβοιας, για μας έγινε παιχνίδι στα χέρια αυτών που παρασύρθηκαν από αυτούς που λειτουργούν ανταγωνιστικά προς την εταιρεία η οποία προμηθεύει τα φαγητά στα σχολεία. Ο πόλεμος μεταξύ εταιρειών, έβαλε στο παιχνίδι και γονείς, ώστε να ...δημιουργηθεί πρόβλημα.

- Καθαρές κουβέντες κυρίες και κύριοι και να μην ξεχνάμε πως πολλοί γονείς εργάζονται σε αυτές τις εταιρείες και μάλιστα δεν είναι λίγοι, αυτοί που έφυγαν από την μία εταιρεία και πήγαν στην άλλη και προφανώς, δεν είναι δύσκολο να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

- Το φαγητό στο σχολείο κάποιος το παραλαμβάνει και έχει την ευθύνη να το ελέγξει και να το δώσει στα παιδιά. Όταν το φαγητό μείνει για ώρες εκτός συντήρησης, είναι λογικό να παρουσιάσει προβλήματα και στην εικόνα και στην γεύση και στην οσμή. Υπάρχει όμως και η περίπτωση, του να προκλήθηκε η αλλοίωση για να δημιουργηθεί πρόβλημα με την εταιρεία.

- Αλήθεια θα ερευνήσει κανείς το πόσοι και ποιοι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα φαγητά; Τα άλλα ήταν καλά δηλαδή; Γιατί να μην κληθούν όλοι όσοι έγιναν αποδέκτες αυτών των φαγητών, ώστε να συνυπογράψουν την καταγγελία;

- Θα σας θυμίσουμε πως πριν κάποιους μήνες κάποιος άλλος έκανε δημόσια καταγγελία για τρόφιμα τα οποία του δόθηκαν δωρεάν από την πρόνοια ή τέλος πάντων από εκεί που τα προσφέρουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

- Τι έγινε με το θέμα; Γιατί δεν μας είπε αυτός ο κύριος την αλήθεια που προέκυψε; Τίποτα δεν είχε σχέση με την αλήθεια και απλά ο τύπος, έριξε την λάσπη του προεκλογικά.