Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

.....η άποψή μας

 - Αυτές τις τελευταίες μέρες που απομένουν για το apopsignomi, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να αλλάξουμε τις αρχές μας και να κάνουμε την επίθεση που σε κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους θα άξιζε.
Είναι ντροπή τους, γιατί τελικά δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών, αλλά τα προσωπικά τους συμφέροντα, είτε αυτά είναι πολιτικά, είτε... οικονομικά.
Τελικά η διαπλοκή έχει ριζώσει παντού και καλά θα κάνουμε όλες και όλοι, να μην βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για καμία και κανέναν.
Το apopsignomi δεν θα αλλάξει τις αρχές του και θα κλείσει τον κύκλο του, τον οποίο ξεκίνησε πριν 16 χρόνια, χωρίς αλλαγή πορείας.
Οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τους πειρασμούς, θα πρέπει να ξέρουν πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, αφού πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις και θα κληθούν να εξηγήσουν το πως και το γιατί.
Έχουμε την άποψη πως κάποιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και κάποιοι άλλοι επιλέγουν την σιωπή για να εξασφαλίσουν μια θεσούλα η οποία μπορεί να μην έχει πολύ μέλι, αλλά κάτι προσφέρει στο ΕΓΩ τους.
Σύντομα θα έχουμε ραντεβού με το αληθινό ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις.