Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Εκλογές το Καλοκαίρι του 2025

 - Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έχουν ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του σωματείου και θα σεβαστούν την ιστορία του.
Από το περιβάλλον του προέδρου μάθαμε πως η διοίκηση θα συνεχίσει όπως έχει υποχρέωση για μία ακόμη χρονιά, ώστε η ομάδα να μπει σε γερές βάσεις και το Καλοκαίρι του.... 2025 που πρέπει μα βάση το καταστατικό να γίνουν εκλογές, θα ζητήσουν από τα μέλη στου σωματείου, να αποφασίσουν για την συνέχεια.
Πάντως δεν αποκλείουν, να προκηρύξουν εκλογές και τώρα, αν και εφόσον δοθούν εγγυήσεις, από ανθρώπους που θέλουν να διοικήσουν.
Η διοίκηση Τσαλιαγκού πάντως, δεν θα προχωρήσει εκλογική διαδικασία, χωρίς εγγυήσεις και ιδιαίτερα από πρόσωπα που και στο παρελθόν είχαν σχέση με τα διοικητικά και οδήγησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο χάος.
Αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως ελέγχουν την Γενική Συνέλευση, θα διαπιστώσουν πως τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν τρώνε κουτόχορτο και ούτε είναι πρόβατα για να τα οδηγούν στο μαντρί τσομπανόσκυλα.
Στην Γενική Συνέλευση θα είναι και άνθρωποι οι οποίοι θα πούνε αλήθειες και κάποιοι θα αναγκασθούν να αποχωρήσουν κακήν κακώς.
Αυτοί που μιλούσαν για στημένα, αυτοί που μάζευαν χρήματα στο μιλητό και τα μοίραζαν στο μιλητό και αυτοί οι οποίοι οδήγησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μόνο στο πουθενά, καλύτερα να μην πάνε στην Γενική Συνέλευση.