Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Ελένη Μιντζιφίρη

" Ο Αναμάρτητος υμών, πρώτος τον λίθον βαλέτω". Με αφορμή, την ανεξαρτητοποίηση και διαγραφή συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης , για το θέμα της προβολής του δήμου Χαλκιδέων, της Βάκα συγκεκριμένα, από συγκεκριμένο site. 
Το θέμα δεν συζητήθηκε, γιατί θεωρούσε ότι θίγει τα προσωπικά δεδομένα της ιδιοκτήτριας. Όταν στη Διαύγεια, υπάρχουν όλα τα στοιχεία και οι πληρωμές ή όταν όλοι της συμπολίτευσης και όχι μόνο, όπως ο διαγραφείς πχ, προβάλλονται συνέχεια, καταλαβαίνει ο καθένας για ποιο "top".... μιλάμε.  
Ας ξεκινήσουμε όμως από τη διαπίστωση ότι, δημοσιογράφοι είναι ελάχιστοι και "ποιούν" δημοσιογραφία ελαχιστότατοι! Αυτό όμως είναι φαινόμενο διαχρονικό στον δήμο μας.  
Επικοινωνιολόγος του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης , δεν ήταν άραγε κυρία, που επί προεδρίας στον ΔΟΑΠΠΕΧ, της κας Ζλακώνη, πληρώνονταν χιλιάδες ευρώ ; Μπορώ να κατονομάσω και άλλους αυλικούς με εντάλματα πληρωμών επίσης χιλιάδων ευρώ αλλά το νόημα της ανάρτησης μου είναι άλλο και απευθύνομαι στον απλό κόσμο , πάντα άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός μου, για να του δώσω να καταλάβει ότι, δεν φταίνε αυτοί, που εις σε βάρος σου, πλουτίζουν . 
Δεν φταίνε αυτοί που διαφημίζονται χρησιμοποιώντας το μερίδιο από τα δικά σου έργα και υπηρεσίες. Αυτό το "τέρας", εσύ το "ταΐζεις", εσύ το ""ποτίζεις, εσύ το "κρατάς" ζωντανό , παχυλό-παχυλό σε αντίθεση μ' εσένα, που μοχθείς για άλλη μία μέρα, να φέρεις τ' απαραίτητα στην οικογένειά σου. 
Φώναζα επί Παγώνη, δεν με άκουσες, φώναζα επί Βάκα ότι, το συγκεκριμένο site, είναι γραφείο τύπου , πάλι δεν μ' άκουσες! Ακόμη και πρόεδρος ΝΠΔΔ, πλήρωνε από το ταμείο του, την προσωπική της διαφήμιση. Όλοι αυτοί, όσο εσύ το επιτρέπεις, θα τρώνε και θα πίνουν από τις σάρκες σου, από τα όνειρά σου και τα όνειρα δυστυχώς των παιδιών σου. 
Τις φωνές, όπως όλοι μας, ΔΕΝ τις θέλουν, γιατί ενοχλούν αλλά περισσότερο γιατί "ξυπνούν " τις συνειδήσεις . Εύχομαι κάποια στιγμή το "σανό" που πανέξυπνα σου "πλασάρουν", διά μέσω των site και των πλήθος φωτογραφιών που το μόνο που καταφέρνουν είναι να "ταΐσουν" την κενοδοξία τους, να σταματήσει να σου αρέσει και να ζητήσεις κάποια στιγμή "Αλλαγή μενού". 
Εγώ, περιμένω ήσυχα, για άλλη μία φορά, τη Δικαίωσή μου!