Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Τον Ιούνιο τα καλύτερα

 - Καλημέρα και για σήμερα και αρχίζουμε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στον οποίο όλοι περιμένουν εξελίξεις, αφού ξαφνικά εκεί που το Σωματείο ήταν στα αζήτητα, βρέθηκε "με γαμπρούς" οι οποίοι πιστεύουν πως μπορούν να ασελγήσουν όπως έκαναν και στο παρελθόν.
Ας τα ξεχάσουν όλα.
Αν επιχειρήσουν με πλάγιους τρόπους να παρέμβουν.... στα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι μόνοι τους, χωρίς κανέναν δίπλα τους.
Θα είναι η πρώτη φορά που ακόμη και η Δημοτική Αρχή δεν θα τους δώσει καμία βοήθεια, ούτε καν το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.
Όσο για τους Χαλκιδάρες, δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο κάποιοι νομίζουν.
Από εκεί θα ξεκινήσει η αντίδραση κι εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να γράψουμε και ονόματα, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε.
Οι Χαλκιδάρες δεν πίστευαν πως η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Εμείς τους είχαμε πει καθαρά πως η ομάδα θα συνεχίσει στην Α΄ Κατηγορία και μετά από 2-3 χρόνια, θα βάλει πλώρη για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αφού θα έχει βάλει τις βάσεις, ώστε να είναι το σωματείο οργανωμένο και η ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Όποιος επιχειρήσει να μπει εμπόδιο στο σωματείο, θα καταλάβει πως εδώ στην Χαλκίδα, δεν ανεχόμαστε πλέον τους επενδυτές της κακιάς ώρας.
Τον Ιούνιο θα έρθουν τα καλύτερα, αφού η ομάδα αποκτά χορηγό, χωρίς καμία διοικητική αλλαγή, με προπονητή τον κύριο Τάσο Ταυταρίδη και ποδοσφαιριστές όλα τα παιδιά που κράτησαν ζωντανή την ομάδα και όσες προσθήκες χρειασθεί ο προπονητής, για να έχει η ομάδα μια καλή και ήρεμη πορεία.
Οι Χαλκιδάρες καλά θα κάνουν, αυτή την φορά να βρεθούν στην σωστή πλευρά και όχι με την πλευρά "των μάγων" και των "μπροστινών ή πισινών"!!!