Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Καλημέρα

 - Τρίτη σήμερα και σιγά σιγά να πάμε παρακάτω, αφού οι εκλογές τελείωσαν  και για 3 χρόνια δεν θα έχουμε εκλογικές διαδικασίες.
Τώρα πρέπει να ασχοληθούν όλοι με τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και φυσικά να δώσουν λύσεις.
Το πρώτο θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθούν Δήμος, Περιφέρεια και βουλευτές Εύβοιας, είναι το θέμα με την.... κατασκευή χαβούζας στον Βατώντα.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και φυσικά πρέπει η Δημοτική Αρχή και η Περιφέρεια να μπούνε μπροστά και μαζί με τους κατοίκους να αποτρέψουν το να στηθεί αυτή η επιχείρηση στον Βατώντα.
Περιμένουμε από την Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη να βγούνε μπροστά και να βρούνε τον τρόπο για να προστατέψουν τους δημότες.
Η δική μας θέση είναι καθαρή και την κάνουμε πρόταση.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα με τον αντιδήμαρχο Αρτάκης κύριο Κώσταρο και ο Περιφερειάρχης Σπανός με τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κύριο Κελαϊδίτη, να καλέσουν τους επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν μια επικίνδυνη επιχείρηση για την υγεία των κατοίκων στον Βατώντα σε μια συγκέντρωση στο αμφιθέατρο της περιφέρειας στην Χαλκίδα και εκεί να προσπαθήσουν να τον πείσουν ώστε να μην κάνει έξοδα και στο τέλος δεν θα έχει επιχείρηση.
Φωνή λαού, οργή Θεού λέει ο λαός και αυτό κανείς επιχειρηματίας δεν το αγνοεί.
Κανείς δεν θέλει τον κόσμο απέναντί του.