Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Καλή Κυριακή

 - Καλημέρα και ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη Κυριακή.
Σήμερα θα σας αφήσουμε στην ηρεμία σας, όπως συνήθως κάνουμε τις Κυριακές και πρώτα ο Θεός, εδώ θα είμαστε και θα γράψουμε αρκετά ....από αύριο Δευτέρα 17  Ιουνίου. Σήμερα μόνο θέματα που έχουν να κάνουν με το Πανελλήνιο Στίβου Κ18. Καλή επιτυχία στα παιδιά κι εσείς να περάσετε όμορφα.
Χθες είχαμε την 1η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου και η Κερασία Γκάρα του ΓΤΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ η οποία πήρε μέρος στο ύψος και το πρωί πέρασε στον τελικό όπου βρέθηκαν 14 αθλήτριες, το απόγευμα πήρε Πανελλαδικά την 5η θέση και έτσι αποχαιρέτησε την Κ18, αφού από την νέα χρονιά θα συμμετέχει ως Κ20.
Τώρα πλέον η στόχοι για την Κερασία αλλάζουν και της το είπε και η προπονήτριά της η κυρία Ιωάννα Σιώμου μετά τον αγώνα. Τώρα η Κερασία θα ρίξει περισσότερο βάρος στο να πετάξει από πάνω της κάποια στραβά που κουβαλάει, από κακές συμπεριφορές. Γι΄ αυτά όμως έχουμε ξαναγράψει και δεν θα επαναλάβουμε, αφού η Κερασία είναι πάντα στους αγώνες και έχοντας δίπλα της την εθνική και κορυφαία προπονηήτρια την κυρία Σιώμου, η οποία την πιστεύει και την έχει βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Η Καλλιόπη Ρέμπελου του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ συμμετείχε στα 400 μέτρα και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ,  55.80. Συγχαρητήρια Καλλιόπη και καλή επιτυχία σήμερα στα 200 μέτρα.
Η Αντωνία Τσάπαλη του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ πήρε την 8η θέση στα 2.000 μέτρα με ΦΕ εμπόδια με χρόνο 7.27.31 Καλή συνέχεια και στην Αντωνία.
Περισσότερα για τους αγώνες αργότερα.