Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Σήμερα η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 - Σήμερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο μέγαρο της αντιπεριφέρειας Εύβοιας και όλοι περιμένουν να ακούσουν για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δεν είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν, όπως δεν είναι και πολλοί αυτοί που απέμειναν να αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Περισσότεροι είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να τον τελειώσουν ποδοσφαιρικά και πολλοί από ....αυτούς το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν.
Τα μέλη της ΓΣ ένα μόνο στόχο θα πρέπει να έχουν σήμερα στην ΓΣ. Η ομάδα να συνεχίσει με την διοίκηση που την κράτησε ζωντανή, με τον προπονητή που βοήθησε ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να παραμείνει στην κατηγορία και με ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάτωσαν για την φανέλα, την ώρα που άλλοι ούτε να μιλήσουν δεν δεχόταν, γιατί τα ήθελαν χοντρά.
Η σημερινή διοίκηση να μην απαντήσει σε προκλήσεις και να έχει ξεκάθαρη θέση.
Συνεχίζουμε και αν προκύψει σοβαρή πρόταση με εγγυήσεις και όχι στα λόγια, την επόμενη μέρα δηλώνουμε παραίτηση και πάμε σε εκλογές.
Ο κύριος Ρόγκας, ο κ. Τσαλιαγκός και τα άλλα μέλη της διοίκησης, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι αυτοί που με απόφασή τους, θα καταστρέψουν αυτό που πέτυχαν αυτή την χρονιά.
Εμείς περιμένουμε ειλικρινά, από τους γνωστούς και φανατικούς του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην επιτρέψουν να πάει η ομάδα και πάλι στο πουθενά.
Το βράδυ θα διαπιστώσουμε αν τελικά σεβόμαστε το ιστορικό σωματείο ή αν θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.