Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ένα ακόμη μετάλλιο για την Κερασία Γκάρα

 - Η Κερασία συμμετείχε σήμερα στο ύψος, στους αγώνες "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΡΑΪΜΑΚΗΣ 2024" στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, και κέρδισε ένα ακόμη  μετάλλιο, αυτή την φορά το ασημένιο, αφού είχε χαμηλές πτήσεις και πέρασε το 1.60 κάνοντας έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας, αφού ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην.... Πάτρα στις 15 & 16 Ιουνίου. Η αθλήτρια που κέρδισε το χρυσό έκανε κι αυτή 1.60 αλλά είχε καλύτερες προσπάθειες.
Κερασία συγχαρητήρια και να προσέχεις το κακό μάτι, γιατί είναι αλήθεια πως υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι "θέλουν το καλό σου", τόσο πολύ που έφτασαν να κάνουν μέχρι και τάματα!!!
Ευτυχώς πάντως που έχεις προσωπική ξεματιάστρα, αλλά και την ευλογία του Θεού, γιατί είσαι ένα παιδί το οποίο αγαπά τους ανθρώπους και το δείχνει.
Σήμερα η Κερασία δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τις άλλες αθλήτριες, αλλά και κάποιους οι οποίοι θέλουν να βγάζουν κακία και κάνουν ότι μπορούν για να την βλέπουν να χάνει.
Τους στέλνουμε ένα και μόνο μήνυμα. Η Κερασία είναι πρώτα απ΄ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Να ξέρουν πως τους περιμένει στους αγωνιστικούς χώρους και θα ήθελε να έχει έναν συναγωνισμό με δικές τους αθλήτριες. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό εμείς ως γονείς τους στέλνουμε το δικό μας μήνυμα.
Κανείς ποτέ δεν κέρδισε, βγάζοντας κακία πάνω σε παιδιά.
Κάνουν κακό στον σύλλογο τους, αλλά αυτό ας το δούνε οι αρμόδιοι.