Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Καλημέρα

 - Καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Προφανώς σήμερα θα φύγουν για διακοπές οι αδειούχοι του Ιουλίου, αλλά και όλες και όλοι αυτοί που θα την κάνουν για τριήμερο. Να περάσετε καλά και να προσέχετε στους δρόμους και στην θάλασσα, γιατί θέλουμε να επιστρέψετε όλοι υγιείς.
Το  έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές και δεν θα σταματάμε να το γράφουμε πως η απειρία στα περί αυτοδιοίκησης.... οδηγεί σε γκάφες οι οποίες διασύρουν αυτ6ούς που τις κάνουν.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα βρήκε ευκαιρία στην συνεδρίαση  για τον απολογισμό του διμήνου και κρέμασε στα μανταλάκια ιδιαίτερα την κυρία Παππά, η οποία είχε κάνει ερώτηση για θέματα της ΔΕΥΑΧ.
Ήταν εκεί οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΧ και οι δικηγόροι τους και απέδειξαν πως η ΔΕΥΑΧ τους χρωστάει περισσότερα χρήματα, από αυτά που πρέπει να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση.
Είχαμε γράψει πως ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, πραγματικά θέλει να εκδικηθεί τους εργαζόμενους και τρέχει συνεχώς για να τους επιβαρύνει οικονομικά.
Η Δημοτική Αρχή Βάκα, είναι καθαρά υπέρ της συμβιβαστικής λύσης και ζητά από όλους να σεβαστούν τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Δυστυχώς η αντιπολίτευση κάνει ερωτήσεις και παρεμβάσεις, μόνο και μόνο για να κάνουν θόρυβο και όχι επί της ουσίας.