Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο

 - Καλή σας μέρα και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε στους δρόμους, να προσέχετε στην θάλασσα και το βράδυ αυτοί που οδηγούν, ας αποφύγουν το αλκοόλ, ώστε όλες και όλοι να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στα σπίτια τους
Τα οικονομικά του Δήμου Χαλκιδέων, είναι στην χειρότερή τους φάση και με άδεια ταμεία, δεν μπορείς να παρέχεις ούτε.... καν τα απαραίτητα στους δημότες. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν πρέπει να την κρύβουμε από κανέναν.
Κανένας δήμος δεν έχει χρήματα και αυτό είναι γνωστό, αλλά η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα όσοι δεν γνωρίζουν τα της αυτοδιοίκησης, ας σταματήσουν την γνωστή καραμέλα περί ανικανότητας της δημοτικής αρχής, γιατί εκθέτουν την πόλη, εκθέτουν τους δημότες και όταν τους το λένε, κάνουν κωλοτούμπα, γιατί καταλαβαίνουν την γκάφα τους.
Τα ταμεία του Δήμου Χαλκιδέων, έχουν ανάγκη από χρήματα και πρέπει επιτέλους να πληρώσουν όλοι αυτοί οι οποίοι για πολλά χρόνια δεν πλήρωναν, με διάφορα κόλπα.
Δεν έχει έσοδα ο Δήμος, γιατί πάντα λειτουργούσε με το δεν πειράζει, ας μην πιέσουμε.
Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι δεν πληρώνουν αυτά που έπρεπε να πληρώνουν ως Δημοτικά τέλη, είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι απολαμβάνουν τις παροχές των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα και γενικώς η Δημοτική Αρχή, πρέπει ΤΩΡΑ να πάρει απόφαση και να προχωρήσει  στην αλλαγή στάσης, απέναντι σε αυτούς οι οποίοι έχουν βρει τους τρόπους και δεν πληρώνουν για τίποτα.
Ένας Δήμος ο οποίος δεν μπορεί να πληρώσει τίποτα δεν κάνει χάρες, δεν κάνει εκπτώσεις και δεν κλείνει το μάτι σε ιδιώτες και επαγγελματίες.
Η Δήμαρχος κυρία Βάκα, ας αποφασίσει τώρα, για το αν θα βάλει τάξη στα του Δήμου ή θα αφήσει να πληρώνουν κάποιοι, αυτά για τα οποία έπρεπε να πληρώνουν όλοι.