Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Εντάξει κυρίες και κύριοι θα δεχθούμε πως τώρα "μας ταπώσατε" ή αν θέλετε λέτε πως μας βάλατε στην θέση μας!!!
Αλήθεια τι θα λέγατε να τα πείτε αυτά και στην δήμαρχο την κυρία Βάκα, την Έλενα όπως χρόνια τώρα την λέμε εμείς;
Πάμε λοιπόν πάλι από την αρχή, το θέμα για να δούμε ποιος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κόσμο και να.... απαντήσει δημόσια στα ερωτήματα τα οποία έχουν τεθεί.
Ξεκινάμε με το "ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται" κι εγώ είμαι βρεγμένος μέχρι το κόκκαλο.
Πάμε να δούμε τι γινόταν στην Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια και ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι έβαζαν στην τσέπη τους πολλά ευρώ, χωρίς η εταιρεία αυτή του Δήμου να έχει ανάγκες προβολής.
Πάμε λοιπόν να ρωτήσουμε ευθέως την τότε πρόεδρο κυρία Παλαιολόγου, την επόμενη πρόεδρο κυρία Κόντου και τον νυν πρόεδρο κύριο Γαϊτανάρο, να μας πούνε πόσα χρήματα μοίρασε η Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ κάθε χρόνο από το 2020 μέχρι σήμερα στα ΜΜΕ, σε ποια ΜΜΕ και για ποιον λόγο.
Κυρίες και κύριοι, δεν θέλω παραπομπές στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άλλα τέτοια σχετικά, γιατί έχετε τον μισθό σας και την υποχρέωση να απαντάτε στα ερωτήματα των δημοτών.
Οι αποφάσεις σας έβλαψαν την τσέπη των Δημοτών και πέτυχαν την προσωπική σας προβολή όλα αυτά τα χρόνια, από ΜΜΕ.
Αυτή την προσωπική προβολή δεν την είχαν άλλοι υποψήφιοι σύμβουλοι και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα, γιατί επηρεάζει την κρίση των δημοτών.
Το γράφω από τώρα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Δεν θα κάνω πίσω για κανέναν και για τίποτα, γιατί είπατε πολλά κι εμένα δεν μ΄ αρέσει να ακούω να λένε πως μου έκλεισαν το στόμα.
Αν δεν δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία, τότε ξέρουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε.
Η κυρία Παλαιολόγου, η κυρία Κόντου και ο κύριος Γαϊτανάρος, έχουν υποχρέωση να απαντήσουν και πιστεύω πως δεν θα κρυφτούν πίσω από την δήμαρχο. 
Το ζητάω φιλικά, αλλά αν δεν απαντήσουν, τότε ως απλός δημότης θα καταθέσω αίτημα στην Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ κι αν χρειασθεί θα ζητήσω και την εντολή εισαγγελέα. Εύχομαι να μην φτάσουμε στα άκρα.
Όλα τα στοιχεία δεν έχουν να κάνουν με προσωπικά δεδομένα και σταματάμε εδώ.
Τώρα θα δούμε αν τελικά μας βάλατε στην θέση μας, όπως λέτε δεξιά κι αριστερά.