Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Το είπαμε και το κάνουμε

 - Ούτε κακία είναι, ούτε θέλουμε την θέση κανενός, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας πει και μαλάκες και να νομίζει πως μπορεί με δόλιους τρόπους να ξεπεράσει κάποια πράγματα.
Στην περίπτωση των εκλογών στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι μας θεώρησαν ηλίθιους και ότι άλλο φανταστείτε και μας έγραψαν στα τέτοια τους και φυσικά πρέπει να τους.... απαντήσουμε.
Εμείς δεν φοβόμαστε και ότι κάνουμε το κάνουμε δημόσια και όχι με άλλους τρόπους.
Φυσικά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με κανέναν, αν δεν λειτουργούσε το σύστημα της αχαριστίας από κάποιους, προς αυτούς που τους είχαν σε θέση διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο τρόπος με τον οποίο σύρθηκαν στο να παρέμβουν στο βιβλίο μελών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να γράψουν μέλη ανθρώπους που ούτε από το στάδιο δεν είχαν περάσει και φυσικά δεν τους γνώριζε και κανείς.
Το γιατί έφτασαν στο σημείο αυτό θα το πούνε στους αρμοδίους και όχι σ΄ εμάς.
Εμείς ενημερώσαμε την ΕΠΣΕ και το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας και την Δευτέρα θα στείλουμε εγγράφως το τι συνέβη και θα ζητήσουμε έλεγχο των πάντων.
Μέχρι το βράδυ της Κυριακής λοιπόν ΟΛΟΙ μπορούν να παραιτηθούν και να γίνουν κανονικά οι διαδικασίες. Αν ενημερωθούμε με επίσημη ανακοίνωση του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης ή της Εφορευτικής Επιτροπής ή της δικηγόρου που ήταν στην ΓΣ. τότε και για να μην μπλέξει κανένας σε άλλα θέματα, εμείς δεν θα στείλουμε το έγγραφο για να ζητήσουμε τον έλεγχο. Τελεία και παύλα.
Το κάνουμε για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μαλάκες.
Ο κ. Γιαμαρέλος είπε:
"Θέλω όμως εδώ να ξεκαθαρίσω κάτι για να σας κοιτάω στα μάτια και μετά από ένα μήνα και μετά από δύο και μετά από τρεις. Στην ομάδα της  Χαλκίδας δεν υπάρχει κόμμα και χρώμα. Σήμερα ένα σάιτ και ένας δημοσιογράφος πήγε να μπερδέψει τα κόμματα. Το κόμμα είναι ένα,  ΑΟ Χαλκίς και τίποτα άλλο. Αυτά λοιπόν να σταματήσουνε".

Ο κύριος Γιαμαρέλος δήλωσε στον κύριο Κώστα Λαγό τα εξής:
"Κι ο κόσμος δίνει λεφτά κι ο κόσμος θέλει να έρχεται στο γήπεδο και τα παιδάκια και όλα αυτά. Κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτό το άλλο λοιπόν θέλω να είστε σίγουροι ότι το έχω εντοπίσει και το εντόπισα και σήμερα εδώ μέσα. Και εδώ μέσα το εντόπισα. Και σήμερα. Αντίς να πούνε κάποιοι άνθρωποι μπράβο ότι είμαστε μια ομάδα πέντε άνθρωποι για να φτιάξουμε τον  ΑΟ Χαλκίς, προσπαθούνε και σήμερα να το σταματήσουνε".

Με χαρά θα περιμένουμε από τον κύριο Γιαμαρέλο να δώσει τα στοιχεία , αυτόν που εντόπισε μέσα στην Γενική Συνέλευση και ο οποίος κάνει κακό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν επιτρέπει και τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Αν ήμασταν εμείς εκεί, τότε θα λέγαμε πως η αναφορά του μας αφορά. Δεν ήμασταν όμως και έτσι δεν αναφερόταν σ΄ εμάς. 

Κύριε Πίσχινα προφανώς για εσάς χτυπάει η καμπάνα, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε:  "Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς. Ευχαριστώ και την ΕΠΣΕ που είναι εδώ, τον πρόεδρο". 
Μόνο τον πρόεδρο είδε ο κ. Γιαμαρέλος κύριε Πίσχινα;
Σας έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια και πιστεύουμε πως εύκολα θα διαψεύσει πως εννοούσε εσάς.