Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν πως μπορεί να παριστάνω τον μαλάκα, αλλά μαλάκας δεν είμαι.
Μπορεί να πιστεύουν πως δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά πονάνε πολύ όταν διαπιστώνουν πως ήξερα τα πάντα και απλά πίστευα πως κάποια στιγμή θα καταλάβουν τα λάθη τους και θα σταματήσουν να αδικούν ανθρώπους.
Δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για κάτι που δεν.... έχω καμία ευθύνη.
Πολύ πριν τις Εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, είχα γράψει, πως ότι μπόρεσα έκανα, για το κόμμα στο οποίο πιστεύω και τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις στις οποίες επίσης πιστεύω και πως πλέον δεν θα συνεχίσω να παλεύω με τον ίδιο ζήλο, αφού οι ωφελούμενοι από την δική μου συμπεριφορά, ανήκουν στην παρέα που τιμά, αυτό που λέει ο λαός: "αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις".
Εγώ αχάριστος δεν είμαι και λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Δόξα τον Θεό, ζω και χωρίς την βοήθειά τους, αφού κατανοώ την προσπάθειά τους, να βοηθήσουν άλλα ΜΜΕ, τα οποία όμως ποτέ δεν τους στήριξαν όπως θα έπρεπε και γενικώς τα είχαν καλά με όλους για να έχουν έσοδα από όλους!!!
Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ πάρε δώσε, με αυτές και αυτούς που κάνουν κωλοτούμπες και ως γυρολόγοι της πολιτικής, πάνε από παράταξη σε παράταξη.
Σήμερα πολλές και πολλοί από αυτούς, έχουν θέση εξουσίας και έναν μισθό, για τον οποίο πληρώνουμε όλες και όλοι.
Είναι αυτοί τους οποίους είχαμε απέναντι και τους συναντούσαμε στους δρόμους και στα σπίτια, να πολεμούν με τον χειρότερο τρόπο, την παράταξη που εμείς στηρίζαμε και στην οποία στην συνέχεια προσκύνησαν για μια θέση εξουσίας και έναν μισθό.
Ο μπάρμπα Στέλιος μπορεί να μην έχει 10 ευρώ να δώσει στα παιδιά του, μπορεί να μην έχει 50 ευρώ για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο, αλλά προτιμά να παρακαλέσει 2 - 3 φίλους του να τον βοηθήσουν, παρά να σκύψει το κεφάλι στους κωλοτούμπες και σε αυτούς που τους αγκαλιάζουν.
Θα μείνω όρθιος και θα αντέξω και θέλω να διαπιστώσω, αν θα αντέξουν οι κυρίες και οι κύριοι, οι οποίοι πουλάνε και την ψυχή τους, για μια θέση και για να οικονομήσουν.