Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Τελικά επιτρέψτε μου να γράψω για τα προβλήματα της ΔΕΥΑΧ και να στείλω ένα μήνυμα στην πρόεδρο κυρία Δαριβέρη.
Η κυρία πρόεδρος, αν δεν φροντίσει τα πραγματικά προβλήματα της ΔΕΥΑΧ, η επιχείρηση θα συνεχίσει να βουλιάζει και αντί να έχει κέρδη θα έχει ζημιές.
Κυρία Δαριβέρη, δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια η ΔΕΥΑΧ δείχνει ανοχή και δεν θέλει να σπάσει αυγά, ίσως για πολιτικούς λόγους, ίσως για να έχει πελατάκια, ίσως... για να έχει εγκλωβισμένους.
Κυρία Δαριβέρη το σύστημα ελέγχου το πληρώσαμε ακριβά, αλλά θα διαπιστώσετε αν θελήσετε, πως και το σύστημα αυτό και την αποχέτευση και την κατανάλωση νερού και την  αποκατάσταση βλαβών και την συντήρηση του δικτύου τα πληρώνουν λίγοι και όχι όλοι.
Βάλτε λοιπόν μια τελεία και παύλα σε αυτό το μπάχαλο και ας αρχίσει η ΔΕΥΑΧ τα πάντα από την αρχή. 
Κυρία Δαριβέρη αν θέλετε να αφήσετε την σφραγίδα σας στην επιχείρηση κάντε αυτό που ο νόμος επιβάλλει. Καταναλώνουμε όλοι-πληρώνουμε όλοι.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα και να δώσει εντολή ελέγχου και καταγραφής όλων των καταναλωτών και όλων των συνδέσεων με το δίκτυο.
Επιτρέψτε μας να γράψουμε, πως το 50% των συνδεδεμένων με το δίκτυο, δεν πληρώνει αυτά που θα έπρεπε, ενώ τα φορτώνουμε στο άλλο 50%.
Η Δήμαρχος κυρία Βάκα έχει μια καλή ευκαιρία να βγει μπροστά και να σπάσει το απόστημα  στην ΔΕΥΑΧ μαζί με τους εργαζόμενους, γιατί αυτοί ξέρουν τα πάνατ.