Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

μικρά, μικρά

 - Ακούμε διάφορα και περίεργα, αλλά θα κάνουμε υπομονή, γιατί δεν θέλουμε να μένουμε στα λόγια. Εμείς δεν διαθέτουμε χρήματα για να λαδώνουμε υπαλλήλους και πολιτικά πρόσωπα, ούτε έχουμε τις γνωριμίες που έχουν αυτοί οι οποίοι μας κουνάνε το δάχτυλο. Εμείς δηλώνουμε δημόσια και καθαρά, πως δεν διαθέτουμε τα μέσα για να επηρεάζουμε ανθρώπους ώστε αυτοί να κάνουν.... το μαύρο άσπρο και να βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους.

- Στα γραφεία της αντιπεριφέρειας Εύβοιας, εκτός από το ισόγειο που πήγαμε 2-3 φορές για να παρακολουθήσουμε κάποιες συναντήσεις, ποτέ μα ποτέ δεν έχουμε ανέβει σε κάποιον όροφο και δεν πήγαμε σε κάποιο γραφείο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κελαϊδίτη, αλλά και στις κυρίες ενός τμήματος το οποίο έχει να κάνει με τον αθλητισμό. Εμείς έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.

- Υπομονή πάντως δεν έχουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να καλύψουν τις παρανομίες τους, βάζοντας μπροστά αθέμιτα μέσα και κάνοντας επιθέσεις σ΄ εμάς. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο πήραμε την θέση που πήραμε και δεν θα την αλλάξουμε, εκτός κι αν δημόσια και καθαρά ζητήσουν συγνώμη. ΤΕΛΟΣ