Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

η άποψή μας

 - Φυσικά και έχουμε άποψη για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φυσικά και έχουμε άποψη για την κυβέρνηση, τον Μητσοτάκη, τον Καραμανλή και τον Σαμαρά.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να λέμε δυνατά την άποψή μας, ώστε το κόμμα που επανέφερε την Δημοκρατία στην χώρα, να μην επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα, κάνοντας την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και να μην επιτρέψει σε κάποιους οι οποίοι βρέθηκαν στην ΝΔ να την οδηγήσουν μακριά.... από τις αρχές της, όπως αυτές ισχύουν από την ίδρυση του κόμματος.
Ο Κώστας Καραμανλής ποτέ δεν είπε να κλείσουν οι πόρτες του κόμματος σε κανέναν.
Υπάρχει όμως μια διαφορά. Αυτός που εισχωρεί στην ΝΔ, θα πρέπει να σεβαστεί τις αρχές του κόμματος και όχι επειδή έχει μια κυβερνητική θέση, να ξεπεράσει αυτές τις αρχές και να επιβάλλει τις δικές του.
Η ΝΔ έχει ένα αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και ως κόμμα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να στείλει τους Νεοδημοκράτες στην αποχή ή σε άλλα κόμματα. Αυτό έγινε εξ αιτίας κάποιων νομοσχεδίων.
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει πως στις Εθνικές εκλογές μπορεί να μην έχει ως αντίπαλο κάποιο άλλο κόμμα, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους Νεοδημοκράτες.
Από την βάση δηλαδή του κόμματος.
Αυτή την βάση λοιπόν θα την τιμήσει και θα την σεβαστεί, αν θέλει και η επόμενη κυβέρνηση να είναι το κόμμα της ΝΔ.
Ο θεσμός της οικογένειας Κυριάκο για την ΝΔ είναι αδιαπραγμάτευτος. Φρόντισε λοιπόν να επανορθώσεις και να μην ξεχνάς ποτέ πως ο Κώστας Καραμανλής είναι κεφάλαιο για μάς τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι σε στηρίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας.