Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

σουτάκια

 - Να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα για το Διοικητικό θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι.
Κύριοι το θέμα είναι επί προσωπικού και κανείς δεν μπορεί να μας επιβάλλει να κλείσουμε το στόμα μας. Επειδή κάποιοι για δικούς τους λόγους δήλωσαν πως μας έχουν γραμμένους και δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα απολύτως, γιατί.... απλά έχουν παντού τους δικούς τους ανθρώπους και θα πάρουν από παντού εγκρίσεις.

- Αυτό είναι ένα προσωπικό στοίχημα και δεν θέλουμε να το χάσουμε. Εμείς δεν έχουμε πουθενά δικούς μας ανθρώπους, αλλά και να είχαμε δεν θα ζητούσαμε ποτέ, να υπογράψουν παράνομες διαδικασίες και να βρεθούν μπλεγμένοι εξ αιτίας μας.

- Ενημερώσαμε την ΕΠΣΕ και την Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν. Για μας δεν υπάρχει ΔΣ στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όταν θα πάνε να πάρουν τις εγκρίσεις κλπ, θα ζητηθούν αποδείξεις για όλα.

- Λυπούμαστε ειλικρινά, γιατί αντί να απαντήσουν στα ερωτήματα, ρίχνουν συνεχώς λάσπη και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα δικά τους προβλήματα. Αυτή είναι η τελευταία μας ανάρτηση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα επανέλθουμε, ώστε να κάνουν κάποιοι αυτά που θέλουν.