Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε το «Chalkis Basket 2024» του Δήμου Χαλκιδέων, με νικήτρια ομάδα την «Καφεκοπτείο Ντίκος»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων  
«Chalkis Basket 2024», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλκιδέων, με την  ομάδα «Καφεκοπτείο Ντίκος» να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα «Pistols» με 55-29. Την 3η θέση στο πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα «Κουμπάροι», κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα «Τεχνικό.... Γραφείο Μπέλλος» με 58-42.
Στον τελικό παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού   Γιάννης Νέζης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης Κώστας Ζέρβας, οι οποίοι απένειμαν τα βραβεία στις ομάδες και τους αθλητές.
Η Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό της, κατά την απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για το κέφι και την αγωνιστικότητά τους και ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν και όσους συνέβαλαν, καθώς και τους γιατρούς, τους διαιτητές και το Παράρτημα Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ήταν στο πλευρό του Δήμου.
Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ήταν ο Σωτήρης Χατζηστάμου της ομάδας «Καφεκοπτείου Ντίκος» με 235 πόντους και πρώτος σε εύστοχα τρίποντα ο Δημήτρης Λυμπέρης της ομάδας
«Pistols» με 28. Επίσης, η ομάδα « B@sketaki Chalkis» βραβεύτηκε ως η ομάδα με τον
μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και με αμιγώς μη εν ενεργεία παίκτες, ενώ η ομάδα «Remal
Madrid» ως η ομάδα με το πολυπληθέστερο κοινό στους αγώνες. Επίσης, ανάμεσα στους δύο τελικούς, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων, με νικητή τον Δημήτρη Βεζυρτζόγλου από την ομάδα «Κουμπάροι», με 11 εύστοχες προσπάθειες.