Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.
Είπαμε τα Σαββατοκύριακα πάμε χαλαρά και εκτός απροόπτου αυτό θα κάνουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ποδόσφαιρο έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και στα τοπικά για το κύπελλο Εύβοιας, και για το κύπελλο Ελλάδας, αλλά και αγώνες για την σούπερ λίγκα, όπου δεσπόζει το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ. Την καλημέρα μας στον.... βάζελο Μιχάλη και όλα δείχνουν πως για μία ακόμη αγωνιστική θα έχει σκυμμένο το κεφάλι, εκτός κι αν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διαιτητής τους δώσει 2-3 πέναλτι....
Για τον φίλο ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μου αλλάξει τις αποφάσεις, για το πως θα συνεχίσει το apopsignomi, του δηλώνω πως άδικα χάνει τον καιρό του. Για κανέναν λόγο δεν αλλάζω τις αποφάσεις και αν το έκανα, τότε θα ήμουν δηλωμένος μαλάκας.
Φίλε δεν μπορείς να λες πως έχω δίκιο, αλλά να ρίξω λίγο νερό στο κρασί μου. Όχι φίλε, αφού ούτε στο τσίπουρο δεν βάζω νερό.
Καλέ μου φίλε, θα προσπαθήσω να αποδείξω, πως κάποιοι είναι αχάριστοι και όπως όλα δείχνουν είναι πολλοί και κάποιοι άλλοι ή ήταν κωλοτούμπες και δεν τους ήξερα ή έγιναν τώρα για μια θεσούλα και γλείφουν εκεί που έφτυναν.
Τα του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα τα σταματήσουμε και θα γράφουμε μόνο αλήθειες κι ας μην απαντούν σε τίποτα. Δεν θέλουμε να απαντήσουν.
Θέλουμε όλες και όλοι να κρύβονται πίσω από μια εντολή που λέει βουλώστε το, μέχρι να ηρεμήσει!!!
Σ΄ εμένα αυτό δεν περνάει. Το διασκεδάζω, γιατί οι δημότες το έχουν καταλάβει πως δεν έχουν απαντήσεις και μάλιστα κάποιοι μιλούν για κότες κλεισμένες στο κοτέτσι. Από την επόμενη εβδομάδα θα περάσουμε όμορφα.
Καλό Σαββατοκύριακο και στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ η οποία έκανε μία ακόμη μεγάλη γκάφα και ελπίζουμε να προλάβει να την διορθώσει αν δεν είναι αργά. Και αυτά από βδομάδα, αφού όπως λένε κάποιοι θα ενημερωθεί για πολλά και διάφορα η ΚΕΔ / ΕΠΟ αλλά και γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, γιατί αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί της.
Καλό Σαββατοκύριακο.