Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα. Πέμπτη σήμερα 19 Σεπτεμβρίου του 2024 και θα πρέπει να ξεκινήσουμε την μέρα μας, με ένα θέμα το οποίο το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν σχέση με την ενημέρωση, αλλά σιωπούν, αφού ανήκουν στην παρέα του "μου δίνεις και σου δίνω".
Είναι αλήθεια το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ και κάποια στιγμή το απόστημα πρέπει να σπάσει, ώστε κανείς να μην κάνει προπαγάνδα και πολιτική με.... χρήματα των πολιτών.
Να σημειώσουμε εδώ, πως όλα ξεκινούν από την οποιαδήποτε κυβέρνηση η οποία θέλοντας να τα έχει καλά με ΜΜΕ και με δημοσιογράφους, βγάζει κάποιες αποφάσεις με τις οποίες, ανοίγει τα παραθυράκια, ώστε κάθε περιφερειάρχης, κάθε δήμαρχος και κάθε πρόεδρος επιχείρησης ενός Δήμου, μιας περιφέρειας, να μοιράζει χρήματα σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ χωρίς ιδιαίτερους λόγους.
Δυστυχώς θα πάθετε πλάκα, όταν διαπιστώσετε πως ένα ΜΜΕ πήρε περισσότερα χρήματα, από όσα πήρε ένα σχολείο για τις ανάγκες των παιδιών.
Στο παιχνίδι αυτό μπήκαν και οι προμηθευτές και οι εργολάβοι οι οποίοι αναλαμβάνουν την υποχρέωση, για να τους δοθεί "δουλειά", να συμφωνήσουν πως μέρος από τα χρήματα που θα πάρουν, θα δοθεί και σε ΜΜΕ.
Θα τα δούμε όλα αυτά σύντομα, γιατί είναι άδικο, αυτοί οι οποίοι μας μιλούν για ενημέρωση, να είναι αυτοί οι οποίοι "ενημερώνουν" συχνά πυκνά τον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Μην ψάχνετε σε κομματικούς και παραταξιακούς φίλους. Το χρήμα δεν έχει κόμματα και χρώματα. Όλα έχουν την τιμή τους.