Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να έχετε μια όμορφη μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας
Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σαββατοκύριακο θα το πάμε χαλαρά για να σας αφήσουμε να ηρεμήσετε κι εσείς, γιατί με τα όσα συμβαίνουν καθημερινά, θα χρειαστεί να πάρουμε τα.... βουνά.
Δεχθήκαμε χθες ένα τηλεφώνημα, από άνθρωπο του ποδοσφαίρου και ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την ΕΠΣΕ και ο οποίος μας είπε: "Έρχονται σύντομα και πάλι αλλαγές στην επιτροπή διαιτησίας, αφού θα ορισθούν σ΄ αυτή ένας εκ των κυρίων Φανού πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών και Φώτη πρώην μέλος της Επιτροπής"!!!!
Αγαπητέ κύριε, για τον κύριο Φανό δεν ξέρω, αλλά για τον κύριο Φώτη, ξέρω πως δεν θα εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Αν συμβεί αυτό τότε, ειλικρινά θα πάψω να πιστεύω τον οποιονδήποτε.
Ο κύριος Φώτης, γνώρισε τα πάντα και ξέρει για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ξέρει για τις παρεμβάσεις, όπως ξέρει πως με το να χωρίζουν σε ομαδούλες τους διαιτητές δεν οδηγεί πουθενά.
Η ουσία είναι μία κατά την άποψή μας.
Τα μέλη της σημερινής Επιτροπής, δεν θα μπορέσουν να επιτελέσουν έργο, γιατί όλοι γνωρίζουμε, πως έχουν καθοδήγηση και πως δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, για το ότι έχουν τα προσόντα να διοικήσουν τον χώρο της διαιτησίας, αφού υπάρχει και η δική τους εξέλιξη στην διαιτησία, αλλά και η εξάρτησή τους από πρόσωπα και καταστάσεις.
Εμείς δεν θα λέγαμε όχι σε μια συζήτηση με όλους μαζί τους διαιτητές και την ΕΠΣΕ και μια προσπάθεια να μην υπάρχουν οι ΜΕΝ  και οι ΔΕ, αλλά να προχωρήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Πάντως σε δύο γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πέσει πολύ χειροκρότημα, για να δικαιωθεί και η επιτροπή και γενικότερα η διαιτησία.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι λένε πως με αυτά που γράφαμε, οδηγήσαμε σε ανεξαρτητοποίηση τον κ. Γαϊτανάρο. Λάθος κύριοι. Απλά ο κ. Γαϊτανάρος είναι σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα μείνει σε μια θέση για να ανεβάζει φώτο στο fb.
Μην κοιτάτε που κάποιοι άλλοι δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες και κάποιες κυρίες "το παίζουν" για να είναι στην επικαιρότητα.
Αν δεν βρούνε την δύναμη να ζητήσουν συγνώμη από τους δημότες, τότε να περιμένουν και την συνέχεια.