Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

φαπούλες

 - Μπορεί κάποιοι να μου χρεώσουν πολλά, αλλά δεν τους επιτρέπω "να χτυπάνε" άλλους εξ αιτίας μου και γι΄ αυτό επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω και αυτό.
Εκτιμώ τον διαιτητή κύριο Γιώργο Κασομούλη, αλλά δεν εκτιμώ καθόλου, αυτούς που παριστάνουν τον φίλο και καθημερινά τον υποτιμούν ....και "τον θάβουν".

- Ο κ. Κασομούλης έχει την εκτίμηση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, αλλά φαίνεται πως "οι φίλοι του" δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως στο χώρο της διαιτησίας ήταν στους καλύτερους και τον ήθελαν "υπάκουο".

- Τον έβαλαν στην μαύρη λίστα με την δικαιολογία πως μιλάει μαζί μου!!!!! Οι αχάριστοι ντρέπονταν να πούνε πως αυτοί μιλούσαν σχεδόν καθημερινά μαζί μου. Ακόμη και σήμερα, ο κ. Κασομούλης συνεχίζει να είναι στην μαύρη λίστα και αυτό φαίνεται αν ρίξει κανείς μια ματιά στους ορισμούς και τα παιχνίδια στα οποία σφυρίζει.

- Να το κλείσουμε αυτό το θέμα και να τους πούμε, πως με την κακία τους θα μείνουν. Ο Κασομούλης είναι αυτός που είναι, αλλά προσκυνημένος δεν είναι, όπως κάποιοι οι οποίοι δήθεν τον εκτιμούν, αλλά πέρασαν στους "υπάκουους".