Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Φώτης Στέλιος

 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΔΠΕ

Πριν τρείς μήνες παραιτήθηκα απο την Επιτροπη Διαιτησίας της  ΕΠΣΕ για προσωπικούς λόγους.
Πριν ενάμιση χρόνο στις εκλογές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας, είχα την τιμή τα μέλη να με εκλέξουν πρώτο σε ψήφους, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Σήμερα αναλογιζόμενος αυτή την ευθύνη και επειδή διαφωνώ πλήρως με τον στρατηγικό σχεδιασμό που η... Διοίκηση του Συνδέσμου έχει επιλέξει να ακολουθήσει, δηλώνω την παραίτηση μου απο την Διοίκηση.
Ήμουν πάντοτε υπέρμαχος της συνεργασίας και των συνθέσεων και επιθυμώ ένα Σύνδεσμο εξωστρεφή και όχι απομονωμένο.
Πίστευα πάντα οτι οι Διαιτητές πρέπει να είναι ενωμένοι και να μην χωρίζονται σε στρατόπεδα, μάστιγα που ταλανίζει τον χώρο εδώ και χρόνια.
Δεν υπήρξα ποτέ ούτε με τους «μέν» ούτε με τους «δε». Ήμουν πάντοτε με τον τίμιο, μαχόμενο Διαιτητή που αμερόληπτα αγωνίζεται να αποδώσει δικαιοσύνη μέσα στα γήπεδα, υπο εξαιρετικά δύσκολες πολλές φορές συνθήκες. Ευτυχώς τέτοιους
Διαιτητές έχει πολλούς η Εύβοια, για τους οποίους αισθάνομαι ΣΕΒΑΣΜΟ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
Είμαι πεπεισμένος πως η σωστή οδός είναι: ο Σύνδεσμος Διαιτητών, η Επιτροπή Διαιτησίας και η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων να πορεύονται μαζί έχοντας πλήρη συνεργασία και επιδεικνύοντας αμοιβαίο σεβασμο, λειτουργώντας θεσμικά, ανεξάρτητα απο τις διαπροσωπικές σχέσεις των διοικούντων.
Οι Διαιτητές χρειάζονται ηρεμία και στήριξη για να επιτύχουν και να ανταποκριθούν κατα τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ιδιαιτέρως απαιτητικά πρωταθλήματα του τόπου μας.
Χώρις να ισχυρίζομαι οτι κατέχω το αλάθητο, εύχομαι στην Διοίκηση του ιστορικού Συνδέσμου μας, απο την οποία αποχωρώ, να έχει υγεία και να εργαστεί προς όφελος των Διαιτητών και του Ποδοσφαίρου της Εύβοιας γενικότερα.

Ο Διαιτητής
Φώτης Στέλιος