Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και μπροστά μας έχουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.
Ο καιρός θα είναι καλός και αφού η θερμοκρασία θα φτάσει και στους 30 βαθμούς, πολλοί θα είναι αυτοί οι οποίοι θα προτιμήσουν να κάνουν το μπάνιο τους στην... θάλασσα.

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και αυτό, έχουμε ποδόσφαιρο με τοπικά πρωταθλήματα και μετά την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΕ, αρχίζει και η Β΄ Κατηγορία.
Επιλογές λοιπόν έχετε για να περάσετε καλά.

Πάντως κάποιοι δεν θέλουν να οργανώσουν σωστά κάποια πράγματα και προφανώς τα κάνουν για να τα κάνουν.  Οργανώνουν λοιπόν μια ημερίδα "επιστήμη και ποδόσφαιρο" και την έχουν ορίσει για το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30, δηλαδή την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη τουλάχιστον 10 αγώνες ποδοσφαίρου στην Εύβοια.
Αλήθεια όταν μια ημερίδα αφορά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου γιατί πρέπει να ορισθεί σε μέρα και ώρα που υπάρχουν αγώνες ποδοσφαίρου;
Συγνώμη δηλαδή, αλλά μάλλον δεν σας ενδιαφέρει η παρουσία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, αλλά οι φωτογραφίες και να βγει η υποχρέωση.

Την καλημέρα μας στον δήμο Χαλκιδέων και στα φιλαράκια μας τους αιρετούς, όλων των παρατάξεων. Κυρίες και κύριοι, μην θυμώνετε μαζί μας, επειδή γράφουμε αλήθειες και μην λέτε μπούρδες. Μην προσπαθείτε με συκοφαντίες να κερδίσετε τις εντυπώσεις γιατί η αλήθεια δεν αλλάζει. Παραμένει μία και μοναδική.

 Εσείς συνεχίστε το "άρτος και θέαμα" καθημερινά. Πάρτι και εκδηλώσεις δήθεν για τους δημότες και αυτό είναι το θέαμα και άρτο για προμηθευτές του δήμου και τους εργολάβους οι οποίοι είναι και χορηγοί των προσκυνημένων ΜΜΕ, στα οποία φυσικά δίνετε και απευθείας άρτο.