Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

η άποψή μας

 - Τι άραγε πρέπει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την αποπομπή του από την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ;
Η άποψή μας είναι πως πρέπει να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κι αν πραγματικά πιστεύει πως ο κόσμος τον θέλει για ηγέτη, ας δημιουργήσει ένα άλλο κόμμα, σύμφωνα με τα δικά του θέλω κι ας προχωρήσει ώστε στις εκλογές του 2027 να διεκδικήσει την είσοδό του.... στην Βουλή των Ελλήνων.
Θα πρέπει όμως για να το κάνει αυτό, να βάλει το χέρι στην τσέπη του, θα πρέπει να βρει χορηγούς, θα πρέπει οι χιλιάδες που λέει πως θα τον ακολουθήσουν, να πληρώνουν κάθε μήνα την συνδρομή τους, ώστε να μπορεί να έχει ένα κόμμα, το οποίο δεν θα ζει από την κρατική χρηματοδότηση.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν δεδομένο πως δεν θα τα κατάφερνε, γιατί απλά δεν είχε μια πολιτική και κάθε φορά έπαιζε με την νοημοσύνη των άλλων.
Είναι αλήθεια πως ο Έλληνας τις Αμερικανιές δεν τις θέλει και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ν΄ ακούει πως πρότυπο οικογένειας είναι αυτό που θέλει να περάσει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Αν ο Κασσελάκης κάνει το λάθος και ζητήσει την ψήφο των πολιτών, θα υποστεί μια ακόμη ήττα και τότε θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και θα κατηγορήσει γενικώς τους Έλληνες.