Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

η άποψή μας

 - Δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που γράφει στην παραίτησή του ο κ. Στέλιος Φώτης, αλλά θα μου επιτρέψει να γράψω, πως δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά να μείνει στην θέση του και όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις, να δώσουν την μάχη, για μια ανεξάρτητη διαιτησία και για την συνεργασία του Συνδέσμου, της Επιτροπής και της διοργανώτριας αρχής.... που είναι η ΕΠΣΕ.
Αγαπητέ Στέλιο, φώναζα και πριν τις εκλογές στον Σύνδεσμο, ώστε να μην καταλήξετε στην σημερινή κατάσταση. Τότε φυσικά δεν με άκουσε κανείς και φτάσατε εδώ που φτάσατε.
Είσθε χωρισμένοι σε στρατόπεδα οι διαιτητές και αυτό δεν έγινε αυτόματα, αλλά κάποιοι το επεδίωξαν και έτσι φτάσαμε στο σήμερα.
Λοιπόν για να μην το κουράζουμε το θέμα, αν όλοι δεν κάνουν ένα βήμα πίσω κι αν δεν βάλουν στην άκρη το ΕΓΩ, τότε δυστυχώς θα υπάρχουν υποτακτικοί και ακόμη χειρότερο οι διαιτητές δεν θα μιλούν μεταξύ τους.
Αγαπητέ Στέλιο με τα ψέματα δεν βγαίνει τίποτα και ξέρεις πως φτάσαμε στο να γίνουν εκλογές στον Σύνδεσμο και πως βρέθηκαν τα μέλη της τότε επιτροπής διαιτησίας να είναι υποψήφια για την διοίκηση του Συνδέσμου.
Ήμουν αυτός που έγραφε τότε να μην είσθε υποψήφιοι και είχα κάνει και ειδική αναφορά σε σένα.
Σήμερα φτάσαμε στο σημείο αυτοί που σας οδήγησαν στο ψηφοδέλτιο, να λένε πως δεν το έκαναν και να σας απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.
Να τα λέμε όλα και να μην καλύπτουμε κανέναν.
Η σημερινή Επιτροπή ακολουθεί πιστά τις εντολές της κεφαλής της ΕΠΣΕ και ξέχασε τι έλεγε πριν.
Αγαπητέ Στέλιο, οι διαιτητές είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πρέπει τα πάντα να ξεκινήσουν από την αρχή, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα κάνει ο ένας μήνυση στον άλλον και όλοι μαζί θα βάλουμε την ταφόπλακα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.