Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Καλή Κυριακή

 - Καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή.
    Σας θυμίζουμε πως άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Καλό θα είναι πρώτα να πάτε να ρίξετε την ψήφο σας και μετά να πάτε σε έναν ιερό ναό, να ζητήσετε συγχώρεση, γιατί βάλατε σταυρό σε έναν υποψήφιο και αδικήσατε τους άλλους.  Είναι αμαρτία αυτό σύντροφοι και πρέπει να κάνετε τον σταυρό σας, για να μην γράψω πως πρέπει να πάτε για εξομολόγηση.
Να θυμίσουμε πως στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ περίπου 500.000 ψηφοφόροι, ενώ.... στις αντίστοιχες του Μαϊου 2019 περίπου 440.000. Γενικώς τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ έχει από 400,000 μέχρι 670.000 ψηφοφόρους.
Φανταστείτε τώρα στις εσωκομματικές να ψηφίσουν πάνω - κάτω 400.000 ψηφοφόροι.
Το ΠΑΣΟΚ θ΄ αρχίσει τα πανηγύρια και δεν θα υπολογίσει πως μέσα σε αυτούς θα υπάρχουν και αυτοί που ψηφίζουν άλλα κόμματα και πήγαν να ψηφίσουν για να μην εκλεγεί κάποιος άλλος από αυτόν που θέλουν αυτοί να είναι ο επόμενος πρόεδρος.
Υπομονή και το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι θα είναι στις δύο πρώτες θέσεις, για να πάνε στην Β΄ Κυριακή.
Χαλαρά και σήμερα, αλλά έχουμε αγωνιστική δράση απο 12:30 με τον αγώνα του ΑΟΝΑ στην Αρτάκη και συνεχίζουμε με τα τοπικά μέχρι περίπου στις 18:30 και το βράδυ στις 20:30 έχουμε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πάντως ο ΠΑΟ αν δεν κερδίσει θα μείνει περίπου 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και αυτό απαιτεί αλλαγές, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει η αλλαγή που πρέπει να γίνει στον ΠΑΟ ακούει στο όνομα Αλαφούζος.
Στην ΑΕΚ πάντως, άλλαξαν πρόεδρο και έβαλαν κάποιον που επειδή τρέχει και σε αγώνες αυτοκινήτων, μπορεί να μην πέφτει στα βράχια, αλλά έπεσε πάνω στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ο οποίος "τους έπαιξε" μπαλίτσα και τους πήρε 3 βαθμούς.  Η ΑΕΚ έχει σε 7 αγώνες 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Προπονητή έχει;
Επειδή ο αγαπητός Μανώλης Βέττας, κάτι ξέρει από "ανατινάγματα" πολιτικά και ποδοσφαιρικά, τον καλούμε να ψάξει να βρει το μεγάλο ανατίναγμα που θα έρθει, αφού θα έχουμε παραιτήσεις και έκπτωτους πολύ σύντομα.
Και κάτι ακόμα. Μάριε, είναι άλλο το να παίρνει το πέναλτι ο επιθετικός και άλλο το να κάνει πέναλτι ο αμυντικός. Στην πρώτη περίπτωση, ξεγελάει τον διαιτητή.
Καλή Κυριακή