Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία.
Παπακυριάκος - Κοτταρά σημειώστε 2!!!!!
Ο διαιτητής κύριος Παπακυριάκος απείχε από τους αγώνες και όταν επανήλθε, η Επιτροπή Διαιτησίας  τον όρισε σε 3 αγώνες!!!
Η αξιολογημένη διαιτητής κυρία Ελένη Κοτταρά, είχε να... σφυρίξει ένα χρόνο επειδή κάποιοι δεν την ήθελαν, αφού ούτε κωλοτούμπες έκανε, ούτε προσκύνησε πρόσωπα και καταστάσεις και την πρώτη αγωνιστική την όρισαν να σφυρίξει σε 4 αγώνες.
Έναν αγώνα το Σάββατο 14:30 και Κυριακή τρεις αγώνες
- στις 10:45 ΚΟΤΤΑΡΑ Ε., ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α., ΡΟΥΣΣΗΣ Γ. 
- στις 13:00 ΚΟΤΤΑΡΑ Ε., ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α., ΡΟΥΣΣΗΣ Γ.
- στις 16:30 ΚΟΤΤΑΡΑ Ε., ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Α., ΡΟΥΣΣΗΣ Γ.

- Η δική μας άποψη είναι πως την περιμένουν στην γωνία.
Περιμένουν να κάνει το λάθος και πως να μην το κάνεις όταν ξεκινάς από το σπίτι στις 08:00 το πρωί και θα επιστρέψεις αργά το βράδυ.
Η κυρία Κοτταρά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως δεν μασάει και θα τα καταφέρει.
Να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Ξαναρωτάμε. Ο ελεγκτής ή ο ελεγχόμενος πρέπει να ξέρει καλύτερα τους νόμους και τους κανονισμούς;  Δεν περιμένουμε απάντηση, γιατί την ξέρουμε.

- Το αν ένας δήμος τα πάει καλά ή όχι, φαίνεται στον απολογισμό, αλλά και στον προϋπολογισμό. Αν ρίξετε μια ματιά στα έσοδα έξοδα θα διαπιστώσετε πολλά. Σιγά σιγά θα τα αναλύσουμε κι αυτά, για να διαπιστώσετε πως στα έσοδα είχαμε πρόβλεψη ας πούμε 13.000.000 και εισπράξαμε 2.000.000 ευρώ ή στα έξοδα προβλέφθηκαν 134.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα και αποφάσεις και βεβαιώθηκαν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μην περιμένετε άσπρη μέρα.