Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή, με υγεία.
Σήμερα ψηφίζουν για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και θα δούμε αν τελικά η προτροπή του Γιωργάκη να ψηφίσουν Δούκα ήταν και η χαριστική βολή για  τον δήμαρχο.
Την καλημέρα μας να στείλουμε γενικώς στον Δήμο Χαλκιδέων και να ευχαριστήσουμε τις κυρίες και τους κυρίους αιρετούς και υπηρεσιακούς, οι οποίοι έχουν μόνο κακίες να λένε για εμάς, επειδή δεν λέμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κι επειδή δεν τους ακολουθούμε στις κωλοτούμπες που κάνουν.... καθημερινά.
Συγνώμη, αλλά τους δώσαμε αρκετό χρόνο, ώστε να φροντίσουν το καλό των δημοτών και όχι μόνο το καλό της τσέπης τους.
Θα ασκούμε κριτική και θα γράφουμε τι δεν κάνουν, ποια μαγαζάκια καλύπτουν, πως χαρατσώνουν τους δημότες, για να έχουν να μοιράζουν χρήματα δεξιά και αριστερά.
Όταν κυρίες και κύριοι είσθε εντάξει με όλα αυτά, δεν πρέπει να έχετε κανέναν φόβο.
Αν μπήκατε στον Δήμο μόνο για τον μισθό και για να έχετε να λέτε στα κοινωνικά δίκτυα, τότε να περιμένετε τα χειρότερα.
Πείτε ότι θέλετε για εμάς και δεν μας αγγίζει τίποτα, γιατί εσείς πήρατε όρκο, ώστε να υπηρετήσετε τους δημότες και όχι εμείς.
Άγνοια δεν μπορεί να έχει κανείς και φυσικά κανείς δεν έχει ασυλία.
Συνεχίστε λοιπόν και θα δείτε το έργο έγχρωμο.
Την καλημέρα μας να στείλουμε και σε δύο γνωστούς ανθρώπους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ειλικρινά, δεν περιμέναμε να γίνουν πρώτο θέμα στο γήπεδο του Βασιλικού, στον αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.
Μπορεί οι φίλαθλοι να μην είδαν ποδοσφαιρικό θέαμα, στο γήπεδο Βασιλικού, αλλά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με απειλές, ύβρεις κλπ.
Στο γήπεδο υπήρχε παρατηρητής αγώνα, υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας, υπήρχαν διαιτητές και μάλιστα αξιολογημένοι και όλοι αυτοί έχουν την ευθύνη του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Αλήθεια θα αναφέρουν κάτι ή θα το αφήσουν να περάσει έτσι;
Δεν ξέρουμε ποιος το ξεκίνησε και γιατί, ούτε αν συνέβη κάτι και το οποίο ήταν η αφορμή.
Δεν ήταν δύο τυχαίοι φίλαθλοι και για να μην μιλάμε με γρίφους, το επεισόδιο έγινε μεταξύ του κυρίου Μπάμπη Κουσκούτη Γενικού Αρχηγού της Προποντίδας και του κυρίου Βέττα Μανώλη προπονητή και αθλητικογράφο.
Την Δευτέρα θα γράψουμε και για την απόφαση της ΕΠΣΕ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Τζόρτζ Μπάλντοκ και αν υπήρχαν παράγοντες και άλλοι που δεν το σεβάστηκαν.