Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Οι φάπες, είτε πολιτικές, είτε αυτοδιοικητικές, είτε αθλητικές, πρέπει να πέφτουν κατά πάντων, αν θέλουμε να μιλάμε για δικαιοσύνη, για ίση μεταχείριση και όλα αυτά τα σχετικά. Αυτές οι φάπες δεν είναι σαν αυτές που αποκαλούμε βία, αλλά αυτές που οδηγούν σε παραιτήσεις, που οδηγούν σε τιμωρίες και ....φυσικά στην δημόσια συγνώμη.

- Επειδή στον τελικό ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ η διαιτησία τα έκανε μαντάρα και δεν τιμώρησε με κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστές καμικάζι, περιμέναμε να δούμε την ευαισθησία των διαιτητών, έστω κατόπιν εορτής, να παραδεχθούν τα λάθη και να ζητήσουν συγνώμη, από τους τραυματίες και τις οικογένειές τους, αλλά κρύφτηκαν πίσω από την ομπρέλα άλλων, τους καλούμε τώρα να δηλώσουν κώλυμα και να μην σφυρίξουν για κάποιες αγωνιστικές. Αυτό δεν θα αλλάξει κάτι ως προς τις δυνατότητές τους, αλλά τουλάχιστον να δείξουν την ελάχιστη ανθρωπιά.

- Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και τα μέλη της, μπορούν να δεχθούν την αλήθεια και να ζητήσουν συγνώμη; Είπαν πως θα δούνε το βίντεο και θα ζητήσουν συγνώμη, αν ήταν κόκκινες οι κάρτες. Το είδανε ή δεν είχαν τον χρόνο;;;;;