Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Τελικά ο κύριος Δούκας, δεν θα μπορέσει ποτέ να σεβαστεί την εντολή των ψηφοφόρων, αφού δεν την σεβάστηκε όταν του έδωσαν την ευκαιρία να είναι δήμαρχος Αθηναίων, ούτε και τώρα που έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.
Τι είπε στις δηλώσεις του; Είπε πως το 70% ψήφισε αλλαγή ηγεσίας!!!! Κύριε Δούκα, με τον δικό σας τρόπο σκέψης, το.... 80% αυτών που ψήφισαν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εσάς, αλλά κάποιον άλλο.
Ήσασταν 6 υποψήφιοι με πρώτο σε ψήφους τον κύριο Ανδρουλάκη και μάλιστα με διαφορά. Για μια χούφτα ψήφων θα ήσασταν και εκτός Β΄ Κυριακής και αντί να λέτε ευχαριστώ, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο.
Θα σας τιμωρήσουν αυτοί που θα πάνε πάλι στην κάλπη και να ξέρετε πως αυτή την φορά, αυτοί που ψήφισαν Ανδρουλάκη, είναι αρκετοί να τον εκλέξουν πρόεδρο, αφού τώρα δεν θα πάνε στην κάλπη 300.000 ψηφοφόροι, αλλά λιγότεροι.
Κύριε Δούκα, θα διαπιστώσετε τα λάθη σας, μετά το αποτέλεσμα και θα καταλάβετε πως δεν μπορείτε να κρατάτε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη και μάλιστα όταν ούτε το ένα δεν μπορείτε να το κρατήσετε καλά.
Προφανώς θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες και ίσως ο κ. Ανδρουλάκης να σας προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας.