Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Διαβάσαμε την καταγγελία μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ και δεν μας ξάφνιασε καθόλου, αφού όπως γράψαμε "το μαγαζί" αυτό, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να μπει στην εντατική, μήπως και σωθεί και μήπως απαλλαγούν και οι δημότες από τα χαράτσια και.... τις απευθείας αναθέσεις σε πολλούς και διάφορους.
Η πρόεδρος κυρία Δαριβέρη η οποία είναι και στο νοσοκομείο Κύμης, αν ήθελε θα μπορούσε να σώσει την ΔΕΥΑΧ, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό το ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και απέναντι στην δήμαρχο κυρία Βάκα, ενώ τώρα είναι στην ίδια παράταξη και δεν λέει κουβέντα.
Αλήθεια έχει ρίξει κάποια ματιά στις απευθείας αναθέσεις;
Εμείς ρίξαμε και πραγματικά απορούμε.
Εργολάβοι παντού, προμηθευτές από όλη την Ελλάδα, αλλά και πληρωμές για να φτάνουν στα σπίτια μας οι λογαριασμοί, για την καταμέτρηση της κατανάλωσης και τόσα άλλα.
Οι κύριοι Ζαργάνης και Τσάμαρης καλά έκαναν και προχώρησαν σε καταγγελία, αφού δεν τους δίνουν το πόρισμα, αλλά ας μας επιτρέψουν να γράψουμε πως θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει σε καταγγελία για τα χαράτσια της ΔΕΥΑΧ στους καταναλωτές και να ενημερώνουν καθημερινά τους δημότες για κάθε απευθείας ανάθεση και για κάθε ένταλμα πληρωμής.
Μπορεί να μην απαντά η ΔΕΥΑΧ, αλλά όταν η καταγγελία αφορά πρόσωπα, θα πάρει αμέσως τον δρόμο της και η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.
Κύριε Ζαργάνη και κύριε Τσάμαρη, αλλάξτε πρακτική και πάτε στην ουσία. 
Όλα στο φως και να σταματήσουν οι σπατάλες ΤΩΡΑ.