Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

μικρά, μικρά

 - Όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικοί και θέλουν πολύ προσοχή από όλους τους εμπλεκόμενους. Προσοχή λοιπόν σε όλους τους αγώνες και καλούμε τους διαιτητές να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα.... κυκλοφορούν και να αντιμετωπίσουν το ίδιο όλες τις ομάδες.

- Το γράφουμε γιατί για δύο αγώνες κυκλοφορούν φήμες, τις οποίες δεν θέλουμε να πιστέψουμε και ευχόμαστε να μην ισχύουν.

   Η Προποντίδα ναι μεν έχει ως στόχο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει και να δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ταλέντο και θα το κάνει. Αυτό τουλάχιστον λένε προπονητής και διοίκηση.

- Στο γήπεδο της Ερέτριας ως αντίπαλος επιστρέφει ο προπονητής Δημήτρης Βαλκάνος, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα το δούμε αυτό, αφού ως αντίπαλος είχε ξαναπάει. Πάντως η ομάδα της Ερέτριας καίγεται για βαθμούς, αφού σε δύο αγώνες έχει 2 ήττες, δεν έχει πετύχει γκολ και έχει δεχθεί 6. Μαζί με τον Βαλκάνο επιστρέφει ως αντίπαλος και ο Σταματάκος, ο οποίος αποχώρησε από την Ερέτρια, μετά την πρώτη αγωνιστική.