Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

μικρά, μικρά

 - Ο δήμαρχος Αθηναίων κύριος Δούκας δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα του από τον κύριο Ανδρουλάκη και με το καλημέρα άρχισε να λέει διάφορα, θέλοντας να δείξει πως θα είναι η αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ. Κύριε Δούκα, χάσατε και πρέπει να καταλάβετε πως το ΠΑΣΟΚ ενέκρινε το πρόγραμμα.... Ανδρουλάκη και όχι το δικό σας.

- Αν πάντως δεν κάνουμε κάποιο λάθος, θα μπορούσατε να είσθε υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προς τα κει το πάτε. Γιατί λοιπόν να πάτε το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην πάτε εσείς εκεί ως αρχηγός του; Έχουν έναν Στέφανο και δεν θα ήταν κακό να έχουν κι έναν Χάρη.....

- Το ΠΑΣΟΚ έχει μπροστά του 2-3 χρόνια μέχρι τις εκλογές και σίγουρα μπορεί να βρει τον δρόμο του και πραγματικά να γίνει ο άλλος πόλος, αφού ο ένας είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνουν στο περιθώριο τα άκρα, τα οποία θέλουν να είναι ρυθμιστές της πολιτικής ζωής. Να μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κυβερνητική συνεργασία με την ακροδεξιά του Καμμένου, στον οποίο είχε δώσει εκτός των άλλων το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.