Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Όταν οι απόψεις μας για θέματα αυτοδιοίκησης και γενικότερα πολιτικής, αλλά και θέματα ποδοσφαίρου και γενικότερα αθλητισμού, βρίσκουν την δικαίωσή τους, αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και είναι η απάντηση σε αυτούς οι οποίοι, γίνονται ένα με διοικούντες και έχουν ως κανόνα το.... "πετάει ο γάιδαρος, πετάει".
Καλοί μας φίλοι τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια δεν πετάνε και δεν θα πετάξουν ποτέ, γιατί χωρίς φτερά δεν πέταξε ποτέ κανείς.
Αυτοί που προσπαθούν να πετάξουν στον χώρο της επικοινωνίας, να ξέρουν πως τα πούπουλα δεν είναι φτερά!!!!!
Οι αβανταδόροι κάποιων ομάδων απέτυχαν και τώρα θα περιμένουμε να δούμε και κάποιους αβανταδόρους αυτοδιοικητικών να αποτυγχάνουν, αλλά αυτό θα αργήσει να το διαπιστώσουμε όλοι, αφού έχουμε χρόνο μέχρι τις εκλογές.
Εμείς πάντως το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε.
Πιστεύαμε πως στον Δήμο Χαλκιδέων η παράταξη της δημάρχου, θα είχε πάρει τα μηνύματα των δημοτών και θα προχωρούσε σε κάποια πράγματα και δεν θα συνέχιζε με λιβανιστήρια.
Υπάρχει χρόνος για να αλλάξει πορεία η δήμαρχος ΤΩΡΑ, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά.
Η ίδια μπορεί να επέλεξε να μην είναι και πάλι υποψήφια, αλλά υπάρχει και μια παράταξη, την οποία θα πρέπει να φροντίσει.
Στο ποδόσφαιρο ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ καλά θα κάνει να προσέχει στις επιλογές ποδοσφαιριστών και προπονητών, για να μην ξαναζήσει και πάλι ότι έζησε τα προηγούμενα χρόνια.