Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Οι φάπες ή οι φαπούλες που ο καθένας τρώει στην ζωή του είναι πολλές και κάθε φορά διαφορετικές. Αυτές που πονάνε περισσότερο είναι όταν τις δίνουν δικοί σου άνθρωποι και άνθρωποι με τους οποίους είχες κάποια σχέση επαγγελματική. Το θέμα είναι εσύ τι θα κάνεις, για να μην τρως καθημερινά τις φάπες σου. Το καλύτερο είναι να μην.... γυρίσεις ούτε να τους κοιτάξεις και φυσικά να τους αγνοήσεις, χωρίς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

- Δεν είναι κακό πάντως, να ρίξεις και μια ματιά στον εαυτό σου και να διορθώσεις τα λάθη σου. Έτσι θα γίνεις καλύτερος και θα έχεις απαλλαγεί και από ανθρώπους που βρήκαν την ευκαιρία και έριξαν τις φάπες τους.

- Η Περιφέρεια έχει Περιφερειάρχη και αυτός είναι ο Φάνης Σπανός και μάλιστα εκλεγμένος με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Φάνης δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις συμπεριφορές άλλων, ακόμη κι αν αυτοί είναι συνεργάτες του. Θα έχει όταν διαπιστώσει πως κάποιοι ξέφυγαν και έκαναν πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να κάνουν και δεν τους απομακρύνει από την θέση τους.