Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Την καλησπέρα μας στον κύριο Ποδαρά

 - Να στείλουμε την καλησπέρα μας στον προπονητή του Ελλήσποντου τον κύριο Γιώργο Ποδαρά και να του ευχηθούμε τα καλύτερα και στο ποδόσφαιρο και στην προσωπική του ζωή και πάνω απ΄ όλα να είναι υγιής.
Κάναμε ένα σχόλιο πριν κάποιες μέρες, σχετικά με δηλώσεις του κυρίου Ποδαρά και προφανώς αυτό δεν άρεσε ή αν θέλετε... κάποιοι είπαν πως δεν είναι η αλήθεια.
Ο καθένας γράφει την άποψή του και ο χρόνος θα δείξει αν δικαιωθεί ή όχι.
Εκτιμούμε τον κύριο Ποδαρά και ως άνθρωπο και ως προπονητή και δηλώνουμε πως από εμάς δεν κινδυνεύει η παρουσία του στα γήπεδα της Εύβοιας και η συνεργασία του με την ομάδα του Ελλήσποντου.
Εμείς σχολιάσαμε δηλώσεις του και ειλικρινά, επειδή γνωρίζαμε το παρασκήνιο, θεωρήσαμε σωστό με το σχόλιό μας να του δείξουμε πως πολλές φορές η εικόνα ξεγελάει και πως πάρα πολλές φορές, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που καθορίζουν την τύχη ενός προπονητή.
Αγαπητέ κύριε Ποδαρά, όλοι κρινόμαστε και όλοι επιβεβαιωνόμαστε ή όχι γι΄ αυτά που λέμε και γράφουμε. Πάντα όμως πίσω μένουν αυτά που λέμε και γράφουμε και παίρνουν την θέση τους στα θετικά ή στα αρνητικά.
Εμείς δεν υποτιμούμε κανέναν απολύτως και απλά γράφουμε την άποψή μας, την οποία κρίνουν οι αναγνώστες μας.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μαζί σας, έχει μια καλή πορεία, έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές και ευχόμαστε αυτό να συνεχιστεί.