Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Σήμερα ολοκληρώθηκε ένας χρόνος, από τις δημοτικές εκλογές του 2023 και την νίκη της παράταξης της δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα. Η δήμαρχος  έστειλε το δικό της μήνυμα και πιστεύει πως υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και η οποία κάθε μέρα δυναμώνει. Η δήμαρχος λέει πως θα ολοκληρώσει τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, θα ...προωθήσει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό θα βελτιώσει τις υποδομές και την λειτουργία των σχολείων, θα ενισχύσει την ασφάλεια των δημοτών και πως θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα.
Η κυρία δήμαρχος κατά την δική μου άποψη, μάλλον δεν έχει πάρει τα μηνύματα από τους δημότες. Μάλλον έχει πεισθεί από τους καλοπληρωμένους συνεργάτες και από το στενό περιβάλλον της στο Δήμο. Εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να συμφωνήσω μαζί της.
Οι δημότες της έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν την αξιοποιεί κι αν κρίνω από αυτά που γράφει στο μήνυμά της, δεν έχει σκοπό να την αξιοποιήσει.

Η δήμαρχος κυρία Βάκα, έγραψε στην σελίδα της.

Ημέρα τιμής, χαράς, συγκίνησης και μεγάλης ευθύνης. Από αυτές που μένουν για πάντα.
 
8 Οκτωβρίου.  Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επανεκλογή μας στο τιμόνι του Δήμου Χαλκιδέων.  
Την επανεκλογή που μας δικαίωσε, μας χαροποίησε και μας αύξησε το αίσθημα της ευθύνης.  
Ευθύνη να ολοκληρώσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, να δρομολογήσουμε νέα, να ενισχύσουμε την πρόνοια και την ασφάλεια των δημοτών, να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.
Να βελτιώσουμε τις υποδομές και τη λειτουργία των σχολείων μας.
Και κυρίως να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο να φτιάξουμε μια καλύτερη καθημερινότητα για κατοίκους και επισκέπτες. 
Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα, μέσα από τα προβλήματα και την αύξηση του κόστους σε όλες τις λειτουργίες του Δήμου, οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις και η δεύτερη αυτή θητεία μας, να αποτελέσει το επιστέγασμα μας συνεχούς δουλειάς, ενός ρεαλιστικού σχεδιασμού για τον Δήμο που μας αξίζει.
Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μία και τον κάθε έναν σας ξεχωριστά, γιατί έχουμε χτίσει πλέον μια σχέση εμπιστοσύνης, που μέσα από τον διάλογο και τις προτάσεις δυναμώνει μέρα με την ημέρα. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που όλοι μαζί, αδιάκοπα και ενωτικά, αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για τον κοινό μας στόχο.
Για ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο.
Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε