Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εσείς που πήρατε μέρος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, μπορείτε να πάτε και πάλι να ψηφίσετε την Β΄ Κυριακή και να επιλέξετε Ανδρουλάκη ή Δούκα. Πάντως αυτή την φορά, δεν θα είναι 300.000 οι ψηφοφόροι, αλλά πολύ λιγότεροι και όπως όλοι.... ξέρουμε, αυτό ευνοεί τον πρώτο, που στην περίπτωση αυτή είναι ο κ. Ανδρουλάκης.

- Στην Εύβοια ο Ανδρουλάκης ήταν πρώτος σε ψήφους. Ο Δούκας πήρε την πρώτη θέση στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου και στην Σκύρο. Στην Στερεά Ελλάδα γενικότερα πρώτος ήταν ο Ανδρουλάκης.

- Έχουν άδικο, αυτοί που μας κατηγορούν, για κάτι που δεν φταίμε. Αν όμως επιμείνουν θα χρειαστεί να δώσουν αποδείξεις για όσα λένε, εκτός κι αν πιστεύουν πως είναι στο απυρόβλητο. Τους περιμένουμε και αν δεν το κάνουν, τότε θα αποδείξουμε εμείς, πως δεν είναι άγγελοι.

- Την καλημέρα μας και σε αυτούς που ξαφνικά αγάπησαν τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά και τους παρουσιάζουν ως κάτι που δεν είναι. Κύριοι υπήρξαν πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί της χώρας. με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αυτό δεν μπορεί να το ξεχνούν ούτε οι ίδιοι, ούτε αυτοί που τους πολεμούσαν.

- Μια καλημέρα και προς όλους τους διαιτητές, αλλά και την επιτροπή διαιτησίας και την διοίκηση του Συνδέσμου και τους ευχόμαστε τα καλύτερα και την περίοδο 2024 - 2025 να σταματήσουν τις κωλοτούμπες γενικώς και να μάθουν να μην γλείφουν ποτέ εκεί που έφτυναν. Εμείς συνεχίζουμε, χωρίς κωλοτούμπες και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε όλα αυτά που κατά καιρούς γράφουμε. Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθεί κανείς.

- Την καλημέρα μας και στον πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Παπακυριάκο και πιστεύουμε πως δεν έχει κανέναν λόγο, να αδειάσει αυτούς που ήταν δίπλα του, μόνο και μόνο για να είναι ενεργός διαιτητής. Είναι πρόεδρος όλων των διαιτητών και έχει υποχρέωση να τους στηρίζει όλους, χωρίς καμιά εξαίρεση.