Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Ακούμε πολλά σχόλια και κακιούλες στο περιβάλλον του Δήμου Χαλκιδέων, σε ότι έχει να κάνει μ΄ εμάς και την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα.
Η άποψή μας είναι καθαρή και εντιμότατη. 
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήμασταν πάντα δίπλα στην Δημοτική παράταξη, από εποχής Ζεμπίλη μέχρι.... σήμερα, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα.
Ποτέ δεν παραπονεθήκαμε και ποτέ δεν κάναμε συμφωνίες.
Αυτά τα κάνουν άλλες και άλλοι, αφού έχουν στο αίμα τους την κωλοτούμπα και τους ενδιαφέρει η καρέκλα και το πορτοφόλι τους.
Το ποιες κυρίες και ποιοι κύριοι ήταν απέναντι σε αυτή την παράταξη και έλεγαν τα χειρότερα, είναι εύκολο να το διαπιστώσουν όλοι, αν ρίξουν μια ματιά στα ονόματα αντιδημάρχων κλπ.
Εμείς δεν έχουμε την δική τους δύναμη για να στηρίξουμε την κυρία Βάκα, ώστε να έχει και 3η θητεία στον Δήμο και φυσικά δεν έχουμε την δύναμη να την στηρίξουμε αν είναι υποψήφια βουλευτής.
Αυτοί που έχουν ειδίκευση στην κωλοτούμπα και βολεύτηκαν σε θέσεις από την δήμαρχο θα την στηρίξουν;
Εμείς λέμε ΟΧΙ, γιατί τους ξέρουμε.
Όταν τους εξασφάλισε θέση και στον τραπεζικό τους λογαριασμό μπήκαν περισσότερα από 100.000 ευρώ, μόνο από μισθούς λογικά θα έπρεπε να την στηρίξουν, αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί θα πάνε εκεί όπου θα ελπίζουν να ξαναπάρουν θέση και μισθό.
Η διαφορά στην συνέχεια είναι απλή.
Δεν θα στηρίξουν και αυτοί που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την δήμαρχο, αφού η ίδια αποφάσισε πως δεν της είναι χρήσιμοι.
Πειράζει που γράφουμε αλήθειες και όταν έρθει η ώρα θα γράψουμε και ονόματα.