Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Αποφάσεις ΔΣ/ΕΠΟ
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις:
1.Τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου στο ΔΣ της Ομοσπονδίας καταλαμβάνει ο κ. Ν. Ανασόπουλος, ο οποίος θα συμμετέχει και στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας.
2.Τη θέση του εκπροσώπου της ΕΠΟ στη Super League καταλαμβάνει ο κ. Γ. Γκιρτζίκης και την αντίστοιχη στην Ενωση Β΄-Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ο κ. Β. Μάντζιος.
3. Καθήκοντα Ομοσπονδιακών προπονητών στην Εθνική Ομάδα Νέων αναλαμβάνουν οι κ. Γεωργιάδης-Τσάνας, στην Εθνική Ομάδα Παίδων οι κ. Βόκολος-Παχατουρίδης και στην Εθνική Ομάδα Γυναικών ο κ. Γεωργόπουλος.
4.Οι κληρώσεις για το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής 2009-2010 θα διενεργηθούν σε Αθήνα, Βέροια και Ρέθυμνο.
5.Κατόπιν εγγράφου της Super League με αίτημα τη μετάθεση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Δ.Σ. εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Γραμματεία να λάβει τη σχετική απόφαση την Παρασκευή 7/8/2009.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Β. Τεροβίτσας, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για τις εργασίες του σεμιναρίου διαιτητών και βοηθών διαιτητών, που πραγματοποιήθηκε 26/7-3/8 στην Καλαμάτα.