Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τοροσίδης-Ζαϊρί

«Κερδίσαμε δίκαια»
Τρίτο ματς μέσα σε μια εβδομάδα, που κρίνεται υπέρ της ομάδας του με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Οπως με την Αλκμααρ, έτσι και με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με την ΑΕΚ, ο Βασίλης Τοροσίδης πήρε από το χεράκι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε ακόμη έναν θρίαμβο.
«Ήταν μία προσπάθεια που μου βγήκε η ντρίμπλα, είδα εκτός τον τερματοφύλακα, πλάσαρα και μπήκε το γκολ» είπε ο «Τόρο» για το δεύτερο, και εντυπωσιακό ομολογουμένως, γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ.
Όσο για τον αγώνα αυτό καθ' αυτό, ο διεθνής μπακ, τόνισε:
«Έπρεπε να αλλάξει η ψυχολογία. Η νίκη με την Άλκμααρ ήταν καθοριστική όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Το κλιμα ήταν και παραμένει καλό μέσα στην ομάδα. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες αλλά πιστεύω ότι στο τέλος κερδίσαμε δίκαια».
Για το πρόγραμμα-φωτιά, σχολίασε:«Είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε το πρόγραμμα από πριν» ενώ τέλος για την παρουσία του έως τώρα υπογράμμισε:
«Αυτή η περίοδος για μένα είναι πάρα πολύ καλή. Ευτυχώς μετά τον τραυματισμό μου επέστρεψα καλά».
Από τη δική του την πλευρά ο Ζαουάντ Ζαϊρί, επεσήμανε:
«Δεν ήταν εύκολο ματς. Είναι πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε να προηγηθούμε με το γκολ του Τοροσίδη, που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι».
Στη συνέχεια ανέφερε:
«Στον αγώνα με την Άλκμααρ κάναμε μια νέα αρχή. Μετά κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Τούμπα. Εξίσου σημαντικό ήταν και το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr