Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΠAOK

Αμφίβολος ο τραυματίας Ίβιτς
Με Βιεϊρίνια και... εισαγελείς 
ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη
Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στο βασικό σχήμα του θα παραταχθεί τελικά ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.
Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος παίκτης του «Δικεφάλου» τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τη βίαιη απώθησή του στον Μπαστία, που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί στο..........

παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.
Έτσι, ο Βιεϊρίνια εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό και τίθεται ξανά στη διάθεση του Σάντος.
Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης, έφεραν ως παραδείγματα πέντε παλαιότερα παρόμοια περιστατικά, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτό από τον δικαστή ως δεδικασμένο και να τιμωρηθεί ο παίκτης με μία αγωνιστική.

Με τρεις εισαγγελείς στο Φάληρο
Την παρουσία τριών εισαγγελέων ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Οι επιτελείς προχώρησαν στην κίνηση αυτοί, ώστε, όπως υποστηρίζουν, να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Αγωνιστικά, την Παρασκευή θα φανεί, εν πολλοίς, αν για τη μάχη με τους «ερυθρόλευκους» θα μπορεί ο Σάντος να υπολογίζει στα πλάνα του τον Βλάνταν Ιβιτς.
Το πρόβλημα του Σέρβου, που τον κράτησε εκτός δράσης από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, αφορά σε οίδημα στους προσαγωγούς, εξαιτίας του οποίου κινήθηκε την Πέμπτη με θεραπεία.
Δίχως ενοχλήσεις, από την άλλη, εξακολουθεί να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Αναχώρησε, εξάλλου, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ως προσκεκλημένος της ΠΑΕ, ο Μάρκος Αντόνιο.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατέληξε σε συμφωνία συνεργασίας για τους επόμενους τέσσερις μήνες στην Πορτογαλία με την Μπελενένσες, τόνισε, όμως, λίγο πριν αφήσει το ελληνικό έδαφος πως: «Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».