Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟ

Στην τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός
Έτοιμος ο Λέτο για Αρη, 
αμφίβολος, όμως, ο Νίνης...
Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα περιελάμβανε η Πέμπτη για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα των «πράσινων» και ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το δύσκολο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Αργεντινό να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά. Αντίθετα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη.
Ο διεθνής μέσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο, αλλά πλέον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μην γυμναστεί. Ολα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής με τις πιθανότητες, όμως, να μην είναι με το μέρος του.
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, αλλά και τις δοκιμές του Νιόπλια, οι «πράσινοι» θα ...........


ξεκινήσουν με τον Τζόρβα στα δοκάρια και τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο (από δεξιά και αριστερά).
Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ.
Εκτός του οικογενειακού διπλού, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Μαχλελής και Ρουκάβινα, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της golden team Λάντο Φούσου και Φώντας Φέτσης.

Στο σφυρί ο Πόγκατετζ, ανοίγει ο δρόμος
Πωλητήριο στον Εμάνουελ Πόγκατετζ έβαλε τελικά η Μίντλεσμπρο. Ο προπονητής της Μπόρο, Γκόρντον Στράχαν, δεν ήθελε να παραχωρηθεί ο Αυστριακός στόπερ αλλά έπειτα από τις πιέσεις της διοίκησης, συμφώνησε στην πώληση του ποδοσφαιριστή.
Μετά την απόφαση της αγγλικής ομάδας, ο δρόμος για την απόκτηση του Πόγκατετζ άνοιξε και ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει καλείται είτε να δαπανήσει 1,5 εκ. λίρες (τόσο κοστολογείται από την Μίντλεσμπρο) είτε να διαπραγματευτεί με την Μίντλεσμπρο για να ρίξει την τιμή του.
Οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό που ζητούν οι Αγγλοι, καθώς το κρίνουν υπέρογκο από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, αναμένεται να υπάρξουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να τεθεί επί τάπητος η μεταγραφή του αυστριακού στόπερ.