Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΟ


Σεμινάριο της UEFA
για θέματα licensing στην Αθήνα  
Αρχισαν σήμερα στην Αθήνα οι εργασίες του σεμιναρίου της UEFA για το licensing system, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη συμμετοχή των επιφανέστερων ομοσπονδιών της Ευρώπης.
Στο σημαντικό αυτό σεμινάριο παίρνουν μέρος εκπρόσωποι από τις Π.Ο. Κροατίας, Αγγλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ισραήλ, Ιταλίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Ρωσίας, Σκωτίας, Τουρκίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Κύπρου και Ελλάδας, καθώς επίσης εκπρόσωποι της UEFA.
Η ατζέντα του σεμιναρίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συζήτηση επί των προτεινόμενων αλλαγών στους κανονισμούς licensing, στατιστική απεικόνιση των............
οικονομικών δεδομένων των ευρωπαϊκών συλλόγων, συζήτηση για βελτιώσεις στο εγχειρίδιο πιστοποίησης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των ομοσπονδιών, καθώς επίσης συζήτηση για τους τρόπους οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης των ομάδων μέσα στο περιβάλλον της διεθνούς οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα παρουσιάσει το έργο της πάνω σε αυτόν τον τομέα, που έχει να κάνει κυρίως με τη σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια στα οικονομικά δεδομένα των ΠΑΕ, την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ανά την επικράτεια και την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής των ΠΑΕ και θα υποβάλει τις προτάσεις της για τα θέματα που θα απασχολήσουν το σεμινάριο.
Οι εργασίες του σεμιναρίου άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.