Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Με ταξί έφυγαν οι «ερυθρόλευκοι»
Έντονες αποδοκιμασίες σε «Καραϊσκάκη» και Ρέντη
Η απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού και η ήττα από τον ΠΑΟΚ, που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στο -8 από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον κόσμο των Πειραιωτών που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες, αλλά και τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε ο Εντίνιο. Η αρχική μουρμούρα έδωσε τη θέση της στις αποδοκιμασίες, οι οποίες μεταφέρθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα έξω από.......
τα αποδυτήρια, όταν πλήθος οπαδών του Ολυμπιακού είχε συγκεντρωθεί εκεί και καταφερόταν εναντίον του προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη, που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.
«Εεεεεε.... Οοοο, κοίτα πως κατάντησες τον Ολυμπιακό», φώναζαν εξαγριωμένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ και οι παίκτες άκουσαν μια σειρά από... κοσμητικά επίθετα, πλην του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αποθεώθηκε.
Παράλληλα, με το φινάλε του αγώνα αρκετά ήταν τα καθίσματα που πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» δεν ξέχασαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε του οποίου το όνομα φώναξαν πολλές φορές.
Η συνέχεια δόθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν έξω από το αθλητικό κέντρο της ομάδας με σκοπό να αποδοκιμάσουν και τους παίκτες και άναψαν φωτιές σε κάδους. Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη στην περιοχή.
Τους ποδοσφαιριστές, πάντως, δεν τους συνάντησαν καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν από το γήπεδο με... ταξί!